上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.5k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-28 16:41 發表 查看引用來源

冇啦, 個時兩丁友就得者, 唔通帶埋兩件去咩...:smile_45:
都唔知幾時再有下次了...:smile_39:
機會係創造出來既...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-28 04:48 PM 發表 查看引用來源

要係你老之前會下靚女滴水豬, 留返個美好回憶呀嘛, 所以問下deadline者:smile_30:

到而家都仲可以喊到fi li flat let, 睇來, 都仲未係好放得低...:smile_39:
加油呀豬!

(出住J圖先都得架...:smil ...
都係個句, 你要搵我容乜易, 我一至六都返工
我個前文太感性掛:smile_13:你地睇我之前個POST都扭毛巾咁啦, 呢篇我驚你地個心碎左呀:smile_13:
我加緊油架啦:smile_44:
唔得:smile_30:雖然我覺得你可靠又信得過你 但唔會出住J圖先囉

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-28 04:50 PM 發表 查看引用來源

支持出J圖先..:smile_30::smile_47:
唔好玩啦, 我咁易比人氹到架咩:smile_34:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-28 17:12 發表 查看引用來源

都係個句, 你要搵我容乜易, 我一至六都返工
我個前文太感性掛:smile_13:你地睇我之前個POST都扭毛巾咁啦, 呢篇我驚你地個心碎左呀:smile_13:
我加緊油架啦:smile_44:
唔得:smile_30:雖然我覺得你可靠又信得 ...
我地之間既距離有D遠...:smile_35:

你真係正:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-28 04:41 PM 發表 查看引用來源

冇啦, 個時兩丁友就得者, 唔通帶埋兩件去咩...:smile_45:
都唔知幾時再有下次了...:smile_39:
有時間,終於睇到陳大文伉儷張相
嘩好正喎,陳氏好識玩!你兩個都好有情趣

後入得好爽喎,著住做激到爆

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-28 19:49 發表 查看引用來源

呵呵..睇到阿嫂套戰衣就知佢地都係識玩之人:smile_30:

路過睇到阿嫂戰衣好正仲有靚靚pat,難怪師兄喜歡後推

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-28 19:49 發表 查看引用來源

兩公婆一世人流流長,梗係要搞下氣氛咁先好維繫嘛,哈哈...

點樣好識玩法?

引用:
原帖由 Sniper_one 於 2017-3-29 00:01 發表 查看引用來源
後入得好爽喎,著住做激到爆
著仲D布做,有D神秘感,又係另一番體會,嘻嘻。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆