上一頁下一頁
發新話題

Erica又番嚟,遊戲玩完又再玩, P115

收藏  |  訂閱
1.9k  213.9k

Cheers !
引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-8-1 11:44 PM 發表 查看引用來源

甘我地一齊bottom up :smile_o01:

Erica,,快D更新啦,好想睇:smile_47:

睇唔到相呀

今日大家反工又無好狼狽呢,我番少半日又ot番一夜:smile_o03:

引用:
原帖由 kennyice 於 2-8-2016 01:43 PM 發表 查看引用來源
睇唔到相呀
緊係睇吾到啦…限時架嘛,下次啦…上開嚟就會知我practice係點:smile_o01:。

下次準時d.

引用:
原帖由 anthongtong 於 2-8-2016 01:42 PM 發表 查看引用來源
Erica,,快D更新啦,好想睇:smile_47:
我好純情,邊有甘多分享:smile_o05:

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-8-2 23:00 發表 查看引用來源

緊係睇吾到啦…限時架嘛,下次啦…上開嚟就會知我practice係點:smile_o01:。

下次準時d.
為左睇好野, 多d 上黎吹水先

小島crazy sex part1

今次我想個講下ex, 因為同佢其實真係又好多crazy sex. 但如果有睇我之前第一個post, 應該都有知我ex點對我,佢設局令我係moon party隊草,然後迷迷糊糊下好似同佢及佢班fd多p咗,當時迷到眼都撐吾大嘅我,只係知道有被多P過。模糊到只知自己大概做過咩嘅。但又好似吾多真實。但第二日周身都痛,所以知道真有其事發生咗。最後ex有承認佢地有搞我,但係話我先同佢fd偷食仆野,又話我太淫,佢嘅fd都引,其他fd都忍吾住。

其實我甘淫都係因為我ex, 佢本身真係好靚仔,高大185cm, 樣就似混血,當然有甘上下高,條j都有一定嘅長。我地拍拖期間就好似磁石甘互相需索大家嘅身體,我甚至覺佢係鍾意我body多於愛我。

我同ex每次見親面都會咀,佢一咀都會址起,不論係街,係房或搭車,但我地又好鍾意咀大家,所有佢成日都會無限址,一址又捉我攪,或揸我波,不論何時何地,只要無人嘅地方,我地都好似可以隨時仆野。

每年夏天,我同佢必定會去游水,佢鍾意係水入面屌我,又鍾意我俾周圍嘅人望住我被佢揸波,或者係我著住bikini時又特登叫我買野,行時對波彈下彈下甘俾人。

有次我地去咗一個無咩人嘅島,晒咗陣太陽就入水,由於我著咗件火辣辣紅色新bikini, 佢忍吾住又址起咗,我緊係笑下佢啦。

佢就捉咗我出海,搵到個4周都吾多人嘅水域,大概剛好到波底水深。佢條j都蠢蠢欲動想屌我,佢不停抱起我又再掟入海,係我身體跌入海時不停揸我對波。。因為我吾係太識游水,每次都俾佢揸到我叫咗出嚟。

佢玩到甘上下喎。。ex就係海入面靜雞雞甘址底條泳褲,當我用手攬實佢時,碌野就頂我妹妹,仲要衰衰甘上下磨我。

我見佢甘衰,咪捉住佢條j係海入面幫佢打飛機,原來係水入面又幾好chok 又滑又順.....佢俾我chok到呀…呀…好high嘅樣,最後佢終於忍吾住址開我條褲,揸住條j想插入妹妹,由於海有水壓,妹妹好似被封住,插咗幾次都插吾入。見佢好可憐甘,我咪潛入海,幫佢含咗陣 ,幾十秒啦…哈哈,嘩。。。原來係水入面含真係好咸。。

我對波係海入面,浮下浮下,比正常還要大,ex見到都頂吾順話: 你對波好大呀,之後就一手揸我,又址底件top捽我lin頭,我忍吾住嗯....啊……呀…好正,甘好細聲淫叫,大力d,ex就好滿足甘笑我淫娃,每次一聽見淫娃,我就好想被插,於是我就捉住佢另一手,插入妹妹,ex已經好醒目伸出2指狂捽,我就攬住佢係佢耳邊細細聲啊…啊…啊…,好high...大力點啦…

係ex指插緊我嘅時候,ex話lifeguard實我地,本能我就將對波貼實ex身以防驚走光,我由於太貪玩就改用波波上下磨我ex, 令佢好想要又無得插.  而ex又再次俾我磨到越嚟越硬,同我講:
Ex: 吾得,好硬,你俾我插啦
我: 我都想,甘插吾入嘛 (同時,我再繼續磨佢)
Ex: 吾好再磨啦,我上吾到水啦…
我: 不如快d上水,搵個地方啦…我都好想要

我見ex忍得辛苦,我就再咀佢,同佢脷交咗一陣,ex又拒絕吾到我,笑死我。。。。

後來,突然有人游緊過嚟,我就游番上沙灘,可憐嘅ex就獨自係海入面cool down自己先上到水。

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-8-3 12:34 AM 發表 查看引用來源
小島crazy sex part1

今次我想個講下ex, 因為同佢其實真係又好多crazy sex. 但如果有睇我之前第一個post, 應該都有知我ex點對我,佢設局令我係moon party隊草,然後迷迷糊糊下好似同佢及佢班fd多p咗,當時迷 ...
你EX好慘,最後都有俾佢?

引用:
原帖由 jackso0826 於 3-8-2016 12:49 AM 發表 查看引用來源

你EX好慘,最後都有俾佢?
佢有幾慘呀…?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆