上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生之純綷R水吹.....[嫩至18歲, 成熟到80歲都得、男女不拘、有男有女啊lol]

收藏  |  訂閱
2.2k  26.3k

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2014-5-9 01:35 AM 發表 查看引用來源

所以唔明D 人要去修行, 修到連快樂都無先算叻叻:smile_19:
無情無慾先最快樂:smile_30::smile_30::smile_30:佢地話

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-9 01:29 AM 發表 查看引用來源

快樂既野冇得量化XD

總之知足常樂就啱XD
岩呀, 物質既野有得量化所以要知足,
咁無得量化既快樂野就緊係愈快樂愈好啦,知足都係想快樂D姐

引用:
原帖由 airchair 於 2014-5-9 01:36 AM 發表 查看引用來源

HEEHEE..想了解你多D丫ma
我會喺呢到XD 如無意外既話係日日上=0=不過幾夜就唔定, 上幾耐都唔定XD 哈哈哈

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-9 01:37 AM 發表 查看引用來源
岩呀, 物質既野有得量化所以要知足,
咁無得量化既快樂野就緊係愈快樂愈好啦,知足都係想快樂D姐
頂你=.= 唔好夜晚講埋啲Q黎Q去既野得唔得XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-9 01:36 AM 發表 查看引用來源

食白果T_T
WA 岩岩發現原來你已經咁多分

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2014-5-9 01:35 AM 發表 查看引用來源

所以唔明D 人要去修行, 修到連快樂都無先算叻叻:smile_19:
因為有快樂,所以相對都有痛苦,而佢地修到不苦不樂,所以心中無煩惱

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-9 01:37 AM 發表 查看引用來源

我會喺呢到XD 如無意外既話係日日上=0=不過幾夜就唔定, 上幾耐都唔定XD 哈哈哈
read my PM la

引用:
原帖由 abb3164 於 2014-5-9 01:38 AM 發表 查看引用來源

WA 岩岩發現原來你已經咁多分
哇...係喎lol 幾時破7架....

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-9 01:39 AM 發表 查看引用來源

因為有快樂,所以相對都有痛苦,而佢地修到不苦不樂,所以心中無煩惱
其實我覺得你撇除左啲淫念之後...應該幾適合去修行XD 哈哈

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-9 01:38 AM 發表 查看引用來源

頂你=.= 唔好夜晚講埋啲Q黎Q去既野得唔得XD
唔Q,你又點知硬為你所帶黎既快樂係幾咁無價

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆