上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
3.0k  1.6m

引用:
原帖由 杰.. 於 2014-5-11 11:18 AM 發表 查看引用來源

當初睇銀兄這編大作都係抱著情色小說睇,但越睇越有真實感,在啊綺墮入 marco 圈套後,越睇越將自己代入 raymond 角色,言論可能會偏激左,銀兄見諒見諒!
同感,所以 Raymond 越惨我越不安,銀葉大哥可以譲 Raymond 好過啲嗎?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-5-11 11:50 AM 發表 查看引用來源

同感,所以 Raymond 越惨我越不安,銀葉大哥可以譲 Raymond 好過啲嗎?

其實 raymond 遭遇會會都發生現實生活中,銀兄用小說方式寫出社會上的悲劇,所以大家都好容易投入角色中。我都希望故事結局 raymond 有好收場。

哈女主現在好似過街老鼠
銀兄,就算女主跟marco,最好是但整個好d結局比rayment,唔係大家都代rayment難過,廢事好似d韓劇咁慘情

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-5-11 09:09 AM 發表 查看引用來源

銀葉大哥唔好咁講, 小弟真係好投入呢個故仔架!
當然知道你的投入,所以我才感到慚愧!

回覆 1313# 的帖子

係啵!可以拍番套港產劇集,揾金秀賢 做 raymond,  全智賢 做啊綺包收得…

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-5-11 09:36 AM 發表 查看引用來源

當被人欺凌到激点時、亦不排除報復發生……

明白呀!

所謂臨界點,萬萬不可超越,否則,任何不可能的事都變作可能!

[quote]原帖由 杰.. 於 2014-5-11 11:18 AM 發表 查看引用來源

當初睇銀兄這編大作都係抱著情色小說睇,但越睇越有真實感,在啊綺墮入 marco 圈套後,越睇越將自己代入 raymond 角色,言論可能會偏激左,銀兄見諒見諒! [quote]

言論絕對不算偏激。
寫這故事時係抱住自娛心態去寫,未曾想過會引起你們的回響。
更預料不到的你和一些讀者們竟然把故事內容如電視劇劇情般看待。
所以我亦不敢馬虎,小心翼翼的去寫。
多謝!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-5-11 11:50 AM 發表 查看引用來源

你們的素求都收到了。
結局通常只有兩個:
一,唔皆大歡喜收場
二:含恨終場
不知這故事的結局是那個?

引用:
原帖由 杰.. 於 2014-5-11 01:55 PM 發表 查看引用來源

其實 raymond 遭遇會會都發生現實生活中,銀兄用小說方式寫出社會上的悲劇,所以大家都好容易投入角色中。我都希望故事結局 raymond 有好收場。
清楚收到!

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-5-11 09:12 PM 發表 查看引用來源

你們的素求都收到了。
結局通常只有兩個:
一,皆大歡喜收場
二:含恨終場
不知這故事的結局是那個?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆