上一頁下一頁
發新話題

回味一次好濕好濕既時刻......Part2,P18,53,138有相

收藏  |  訂閱
2.1k  282.0k

引用:
原帖由 C@Natalie 於 2011-11-10 02:10 AM 發表 查看引用來源
宜,唔好成日睇啦

咁正都唔睇, 點對得住自己同個天

引用:
原帖由 C@Natalie 於 2011-11-10 02:10 AM 發表 查看引用來源
宜,唔好成日睇啦

精神食糧^^

咁早訓左喇??

引用:
原帖由 C@Natalie 於 2011-11-10 07:57 PM 發表 查看引用來源
唔係丫

:smile_o01:嘿嘿.. :smile_o01:
:smile_o10: 咁我要睇呀:smile_o10:
:smile_o06: 快D update下比我睇啦:smile_o06:

天氣凍要收埋對咪咪
引用:
原帖由 pakz 於 2011-11-11 10:32 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01:嘿嘿.. :smile_o01:
:smile_o10: 咁我要睇呀:smile_o10:
:smile_o06: 快D update下比我睇啦:smile_o06:

引用:
原帖由 C@Natalie 於 2011-11-11 04:29 PM 發表 查看引用來源
天氣凍要收埋對咪咪

:smile_o05: 過兩日暖番,,,記得拎出黎曬太陽呀:smile_o05:
:smile_o01: 咁係咪有長腿c勿睇下架:smile_o01:

無bo.我腳型唔令既
引用:
原帖由 pakz 於 2011-11-11 05:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 過兩日暖番,,,記得拎出黎曬太陽呀:smile_o05:
:smile_o01: 咁係咪有長腿c勿睇下架:smile_o01:

激死我啦,d人自以為自己係影師,叫人比d sexy相距,方唔知有乜企圖咩,咪又係下面痕想搞,想搞去禁鍾仔啦,扮曬影師甘,影衰曬個行添丫,仲要係pm到話做朋友,同呢d人做朋友既就死梗啦==
激鬼死我丫

引用:
原帖由 C@Natalie 於 2011-10-17 03:59 AM 發表 查看引用來源
真係好悶,又引唔到手出下文@@
話說前排係呢到識到個ching,同距又特別好傾,傾msn個時已經傾到好深入,加上距又比到種男朋友既感覺我,令到我迷得一陣陣 ><

有日距無啦啦話約我去睇戲,好啦甘兩條友去左睇喜愛夜 ...
Natalie ...... 點解你可以咁吸引 ....so charming~

邊個咁衰?
你無上當嘛?
引用:
原帖由 C@Natalie 於 2011-11-11 06:22 PM 發表 查看引用來源
激死我啦,d人自以為自己係影師,叫人比d sexy相距,方唔知有乜企圖咩,咪又係下面痕想搞,想搞去禁鍾仔啦,扮曬影師甘,影衰曬個行添丫,仲要係pm到話做朋友,同呢d人做朋友既就死梗啦==
激鬼死我丫

[img=1 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆