上一頁下一頁
發新話題

30晚[北蒲]在沙咀Party (過100頁了,請在新Post留言及報名)

收藏  |  訂閱
1.5k  81.7k

Hello ~~~~ 又推推佢先。

團長仲未返!?

引用:
原帖由 睡神 於 2010-12-8 12:00 AM 發表 查看引用來源
團長仲未返!?

可能已經變左隻醉貓

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2010-12-7 03:57 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈,希望會係你上之前幫你拎到啦:smile_o01:
放心, 我呢兩個禮拜會忙到死, 放假都未必有得休息, 我唔會上, 你上去就幫我拎啦

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2010-12-8 03:02 AM 發表 查看引用來源

放心, 我呢兩個禮拜會忙到死, 放假都未必有得休息, 我唔會上, 你上去就幫我拎啦
我諗我都唔會上...........叫藍毛拎落黎算啦:smile_45:

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2010-12-8 03:04 AM 發表 查看引用來源

我諗我都唔會上...........叫藍毛拎落黎算啦:smile_45:
PK 我岩岩先收工返到屋企...
攰到呀
多野做到丫~~屌

聽日搵下腳睇下有冇人去玩先  ccc

引用:
原帖由 clky168 於 2010-12-8 03:18 AM 發表 查看引用來源

PK 我岩岩先收工返到屋企...
攰到呀
多野做到丫~~屌

聽日搵下腳睇下有冇人去玩先  ccc
盤點係咁上下架啦.........D數一唔岩.........又要再點過
攰就係HOME到抖下啦:smile_38: ,聽日我應該唔會帶部電話出街:smile_o11:

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2010-12-8 03:04 AM 發表 查看引用來源

唔駛啦,等你上去先啦,你差唔多個個禮拜都上架啦,要你唔上有啲難度

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2010-12-8 01:58 PM 發表 查看引用來源

唔駛啦,等你上去先啦,你差唔多個個禮拜都上架啦,要你唔上有啲難度

不要那麼禮讓,你們一齊上,不就可以

好耐冇黎 blue 度,支持下先~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆