上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  46.0k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-9 10:07 AM 發表 查看引用來源

排隊買飛,40一位,總站:常仔派出所

:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-9 10:08 AM 發表 查看引用來源

係唔係NOBODY NOBODY JU果D地方上班呢 :smile_o01:
條女話:我只騙,,nobody nobody but YOU.

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-9 10:10 AM 發表 查看引用來源

做售貨好少假放, 以後點查佢太陽油 :smile_o03:
有四天呀:smile_38: 佢埋到我位,每月資助一千

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-9 10:11 AM 發表 查看引用來源

見你咁乖,飛左大話精,送多首蝸居插曲比你--樊凡,我不想逃:smile_15:
是否尾段個首:smile_41:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-9 10:13 AM 發表 查看引用來源

條女話:我只騙,,nobody nobody but YOU.

宜家有女騙到我......我切切切切切切切切切:smile_34:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-9 10:11 AM 發表 查看引用來源
有咩理由對飯盒會好過對自己個仔?:smile_22:
不是啊! 這是正常的:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-9 10:13 AM 發表 查看引用來源
有四天呀:smile_38: 佢埋到我位,每月資助一千
出手咁窄架,能住出d感情可以收平d

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-9 10:09 AM 發表 查看引用來源
之前做服裝售貨...被朋友游說做酒吧一個月,宜家唔做將重返做售貨
身邊一定好多魔鬼,先係售貨->酒吧->坐枱->桑拿 :smile_53:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-9 10:09 AM 發表 查看引用來源

賣「確不同」,呀

考慮同企去小梅玩浪漫....教下路啦...後生仔

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-9 10:11 AM 發表 查看引用來源
有咩理由對飯盒會好過對自己個仔?:smile_22:
意亂情迷:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆