上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.10)

收藏  |  訂閱
1.5k  26.8k

11點喇...返黎hea左2hr...係時候要開工:smile_o08:
:smile_o07:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-10 11:02 AM 發表 查看引用來源
11點喇...返黎hea左2hr...係時候要開工:smile_o08:
:smile_o07:
唔洗扮忙啦:smile_30:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-10 11:00 AM 發表 查看引用來源
好呀 呢個我明呀 不過你上次都係咁講:smile_13:  但係我都唔知幾時就唔見左你喇:smile_13:
得啦, 姐姐今晚唔會點你既. 放心, 你遲早都係我既...............:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-10 11:01 AM 發表 查看引用來源

召君早早:smile_o15:

天天早:smile_o15:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-10 10:57 AM 發表 查看引用來源

我約左人今晚姐...你唔係而家黎咩,最好車埋我去返學:smile_o11:
車妳就唔車妳去返學啦!:smile_47:
蠢!

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-10 11:03 AM 發表 查看引用來源

得啦, 姐姐今晚唔會點你既. 放心, 你遲早都係我既...............:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
咁即係幾時呀:smile_13:  你唔會點我? :smile_13:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-10 11:02 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 吹水你就叻
邊個話吹水架, 我講真架:smile_o01:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-10 11:02 AM 發表 查看引用來源

用錯左唧...呢個會唔會好D
咁好好多

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-10 10:59 AM 發表 查看引用來源

有Bonnie起度, 都唔使小紅出馬啦:smile_o01:
但係佢功力仲未夠深啵..........:smile_o04:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-10 11:04 發表 查看引用來源

邊個話吹水架, 我講真架:smile_o01:
哦...咁我信住你先....我除時等你行動呀...水怪紅:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆