上一頁下一頁
發新話題

johny 事務所 想識30-40嘅女性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-27 09:34 AM 發表 查看引用來源
早晨,各位
睇你咁悶..送啲靚女仔陪你吓:smile_o01:

回覆 1301# 的帖子

你d女仔都吾及我狗仔得意,無去街咩

:smile_o14:
引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-27 05:41 PM 發表 查看引用來源
你d女仔都吾及我狗仔得意,無去街咩
人狗戀:smile_o14: 聽朋友講過醫院看見的見聞...數十年前有一晚救護車車左女性入醫院..但女性身體相連住隻狼狗.隻狗重咁惡..
攪到醫生都唔知攪...我驚下次到你做主角:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

回覆 1303# 的帖子

你朋友(數+年前)見過人狗戀,咁家陣幾大呀佢 ,另外我隻你細狗,重要你仔,恐怕佢容納吾到我嘞:smile_34:

你好:smile_38: 就黎收工:smile_30: 好野

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-27 05:59 PM 發表 查看引用來源
你朋友(數+年前)見過人狗戀,咁家陣幾大呀佢 ,另外我隻你細狗,重要你仔,恐怕佢容納吾到我嘞:smile_34:
姐姐個朋友點知啫:smile_o08: :smile_o08: 實有位喎:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-27 06:03 PM 發表 查看引用來源
你好:smile_38: 就黎收工:smile_30: 好野
恭喜你........

回覆 1306# 的帖子

吾明你講乜:smile_41:

回覆 1305# 的帖子

我好過你,我收咗工九年:smile_34:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-27 06:08 PM 發表 查看引用來源
吾明你講乜:smile_41:
我又問你喇!!你個朋友個朋友幾多歲呢??

重有基的男人..點攪基啫:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆