上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(64)~我搵到工啦...呵呵!!

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-1 05:25 PM 發表 查看引用來源

呢兩位靚女.....有位俊男問我....你地兩個係咪唔多妥喎....成日一個黎左, 另一個就閃.......:smile_38:
係唔係開file呀而家:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-6-1 05:22 PM 發表 查看引用來源

西環呀

叫佢帶多d餅乾比我得la
餅乾食完好口渴架喎,你有無錢買水飲呀?:smile_41:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-1 05:25 PM 發表

呢兩位靚女.....有位俊男問我....你地兩個係咪唔多妥喎....成日一個黎左, 另一個就閃.......:smile_38:
我只係周圍走者...:smile_27: 有腳架ma:smile_38:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-1 05:25 PM 發表 查看引用來源

妳咁問....佢地點答你喎......用msn問喇:smile_30:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-6-1 05:26 PM 發表 查看引用來源

係唔係開file呀而家:smile_38: :smile_38:
yes.......我會好深入咁"掉"查嫁喇

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-6-1 05:26 PM 發表 查看引用來源

餅乾食完好口渴架喎,你有無錢買水飲呀?:smile_41:
屎政焗運動場有飲水機:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-1 05:20 PM 發表

我咪係捨供囉........:smile_38:
咁你帶多幾件衫佢換丫:smile_38: 臭臭呀:smile_38:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-6-1 05:26 PM 發表 查看引用來源

咦.....做乜有個俊男搭咀既.........:smile_14: :smile_30:

引用:

我有興趣知道邊位俊男問喎:smile_30: :smile_03:

引用:

果位俊男都幾留意兩位靚女架喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆