上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  448.1k

引用:
原帖由 mm28 於 8-4-2024 14:04 發表 查看引用來源

係呀佢以前已經係多水多汁,啱啱過咗40唔知係咪如狼似虎,扑嘢嗰陣啲水多到湧出嚟🤫
就算未插入去,摸下撩下奶下都已經水流流🤭同埋對波仲大過同脹卜卜過以前
認真講佢屌起上嚟仲多水過淫娃SP ...
嘩。。。聽到都正啦😍😍😍記憶中師兄講過淫娃sp啲水都唔少架啦喎😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-8 14:04 發表 查看引用來源

係呀佢以前已經係多水多汁,啱啱過咗40唔知係咪如狼似虎,扑嘢嗰陣啲水多到湧出嚟🤫
就算未插入去,摸下撩下奶下都已經水流流🤭同埋對波仲大過同脹卜卜過以前
認真講佢屌起上嚟仲多水過淫娃SP ...
最過癮係多水到有聲,中途停一停申手去洞口將啲水 搽上屁股同兩粒丸😂 好鬼滑…😆

引用:
原帖由 sagax 於 8-4-2024 17:42 發表 查看引用來源
最過癮係多水到有聲,中途停一停申手去洞口將啲水 搽上屁股同兩粒丸😂 好鬼滑…😆
師兄真係好識玩,啲女女肯定比你攪到癲哂💪🏾🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-8 17:33 發表 查看引用來源
嫂子重好水過之前😍咁堅👍🏾
講真既,之前已經多水多汁,呢兩年扑得佢勁除左更加淫,就算條野仲塞住佢妹妹,佢d淫水係個窿邊唧出黎,下下唧唧聲我成條野都濕晒

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-8 17:35 發表 查看引用來源
嘩。。。聽到都正啦😍😍😍記憶中師兄講過淫娃sp啲水都唔少架啦喎😍😍😍
淫娃sp一樣係大水櫃,就算隔住底衭撩下佢妹妹都可以濕到外面

引用:
原帖由 mm28 於 8-4-2024 20:23 發表 查看引用來源

講真既,之前已經多水多汁,呢兩年扑得佢勁除左更加淫,就算條野仲塞住佢妹妹,佢d淫水係個窿邊唧出黎,下下唧唧聲我成條野都濕晒
唔係掛。。。咁撚正😍😍😍咪流到大脾同床都濕哂?😍😆

引用:
原帖由 mm28 於 8-4-2024 20:26 發表 查看引用來源

淫娃sp一樣係大水櫃,就算隔住底衭撩下佢妹妹都可以濕到外面
扑到哩啲女就真係爽爆😍😍😍隔住底褲撩都濕爆,正😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-8 21:37 發表 查看引用來源
唔係掛。。。咁撚正😍😍😍咪流到大脾同床都濕哂?😍😆
一定有啦🤫🤭係大家啲毛都濕曬🤫

引用:
原帖由 mm28 於 8-4-2024 23:57 發表 查看引用來源

一定有啦🤫🤭係大家啲毛都濕曬🤫
WOW。。。個畫面好淫蕩😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-9 00:11 發表 查看引用來源
WOW。。。個畫面好淫蕩😍😍😍
今晚又同紅顏去左搞野又內射,佢今晚好嗲好濕呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆