上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.7k

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-5 05:12 PM 發表 查看引用來源

冰冰~你太好啦~一下子愛上左你TIM~:131:
貼心秘書~~:131:
:027:
記得得閒就上0黎傾0下計同搵0下冰冰喇:023:

引用:
原帖由 sugarck 於 2009-5-5 05:14 PM 發表 查看引用來源

有機會. 當然冇問題啦
不過我驚你會痛.
痛......?:023:

u mean at page 1?

引用:
原帖由 mar9tin 於 2009-5-5 05:19 PM 發表 查看引用來源
u mean at page 1?
係呀:036:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-5 05:19 PM 發表 查看引用來源

痛......?:023:  
因為我教你時, 我會幫你按左個位, 教你
咁有D位, 你可能身體冇咁好既, 會痛架.

我每次幫我D FD按, 佢地都唔俾我走架..:043: ...
好慘....不過佢地就好開心和 RELAX

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-5 05:17 PM 發表 查看引用來源

:027:
記得得閒就上0黎傾0下計同搵0下冰冰喇:023:  
一定一定~我有時間一定黎搵冰冰架~
:023:

引用:
原帖由 sugarck 於 2009-5-5 05:25 PM 發表 查看引用來源

因為我教你時, 我會幫你按左個位, 教你
咁有D位, 你可能身體冇咁好既, 會痛架.

我每次幫我D FD按, 佢地都唔俾我走架..:043: ...
好慘....不過佢地就好開心和 RELAX
咁又唔知會唔會...但係腳底按摩0個0的我都唔痛...
如果baby按得咁好, 我怕會愛上baby喎:027:

HELLO,,我又上黎啦,,!!
你地仲在嗎??

引用:
原帖由 wingyi910 於 2009-5-5 05:46 PM 發表 查看引用來源
HELLO,,我又上黎啦,,!!
你地仲在嗎??
早呀至愛~ 想要0的咩咁呀:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-5 05:48 PM 發表 查看引用來源

早呀至愛~ 想要0的咩咁呀:023:  
早呀,,/\/\"唔,,,,,,,,,,,,,,,我要有關朱古力既野飲呀,,/\/\"
咯該,,>3333<""

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆