上一頁下一頁
發新話題

茶記老闆娘回憶錄 p24‧p47.p.65 p.106 p.116 p.125

收藏  |  訂閱
2.0k  545.7k

好撚正

身材真係好正,继續支持樓主出靚相!

報告搵唔到陳太既蹤影!:') :')

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-14 01:42 PM 發表 查看引用來源
報告搵唔到陳太既蹤影!:') :')
比人挾左去残厠啦!開緊波啦!你仲等,快D去搵啦

引用:
原帖由 (第一滴血) 於 2014-12-14 01:55 PM 發表 查看引用來源

比人挾左去残厠啦!開緊波啦!你仲等,快D去搵啦
馬場都有殘廁?係邊?

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-14 02:37 AM 發表 查看引用來源
大師,請問我既事業運點丫??:smile_13::smile_13:

嘩…事業初露啦…完全係…

睇下幾時漸入佳景姐…lol

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-8 14:36 發表 查看引用來源
依日我係梁太度打牌,打左一圈我已經聽到班衰野話中有話。
(今日又會得閒打牌既,唔洗陪個後生仔丫?)
(係囉...幾時益下D姊妹先)
(唉...你就好啦...嫩口既都食晒啦,留番D俾我地媽)

其實我同後生仔Msn ...
May妳好有心機打, 俾個like妳!
原來呀K係種做完會周圍唱既人, 我係男都覺得佢賤. :smile_22:

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-14 02:01 PM 發表 查看引用來源
馬場都有殘廁?係邊?
就係沙田馬場一樓平台,問下工作人員啦

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-14 02:01 PM 發表 查看引用來源
馬場都有殘廁?係邊?
再搵唔到嫁,首先你買左佢比你果D貼士(多數唔中)之後係出入口捕佢,如果你再見唔到佢,有可能佢吹下水,放飛機,今日冇入到馬場

引用:
原帖由 (第一滴血) 於 2014-12-14 02:24 PM 發表 查看引用來源

再搵唔到嫁,首先你買左佢比你果D貼士(多數唔中)之後係出入口捕佢,如果你再見唔到佢,有可能佢吹下水,放飛機,今日冇入到馬場
怕左你地:smile_o10:登登登...過來捉我啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆