上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.6k

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-23 04:44 PM 發表 查看引用來源

me too!  湘女都幾好㗎:smile_o05:
禾MSN撩緊個上海架:smile_o05: 禾都係上海出生...親切D嘛...:smile_o01:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-23 04:38 PM 發表 查看引用來源
佢嗰啲莞式SN,有啲一入黎係會講(我是來之xx的xx,好9興为你服務),其他点會講架,通常都係坐低傾兩嘴問佢才講,
YES! 冰GO:smile_34:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-23 04:30 PM 發表 查看引用來源

成排企係到都講邊到黎? 我果D落數坐落黎傾幾咀先知架喎 :smile_o10:
妺妺一開口說普通話我就知佢hong ha

引用:
原帖由 vanvanv 於 23/8/2010 04:30 PM 發表 查看引用來源

成排企係到都講邊到黎? 我果D落數坐落黎傾幾咀先知架喎 :smile_o10:
仁K有D都講自己係咩人....不過小D...你可以捉住媽咪問都得...

出去溝個D...自己執生...無計....:smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 23/8/2010 04:50 PM 發表 查看引用來源
妺妺一開口說普通話我就知佢hong ha
你好勁呀...y Ching....我就唔識!:smile_o05:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-23 04:45 PM 發表 查看引用來源

好pro喎!....:smile_o10:
人細鬼大四個字都不及去形容此小兎仔.

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 23/8/2010 04:48 PM 發表 查看引用來源

禾MSN撩緊個上海架:smile_o05: 禾都係上海出生...親切D嘛...:smile_o01:
上海婆:smile_41: .....温柔時真係幾好....反面時...掩住半邊咀都小爆你呀

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-23 04:53 PM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:.......小兔仔.....快D跳出黎:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 23/8/2010 04:53 PM 發表 查看引用來源
Yes, you are right!  我21歲先第一次係HK跳舞.....我鍾意溝多過即食...

三張野先第一次㩒鐘仔咋!:smile_13:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-23 03:43 PM 發表 查看引用來源

邊個唔知阿媽係女人....我總覺湖北女人太惡,冇D温柔,係床上面亦如是....

Not a good sp la! :smile_o14:
第一次小個部長湖北妺(唯一的)係早上天剛亮時中出佢...睇住d白汁慢慢流番出泥,撚起都9硬:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆