上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.2k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-6 09:11 PM 發表 查看引用來源

要做個正經老公嗎,在杭州問的士佬,為何見不到美女,他說大部份已經去了廣東及珠海做公關。、、、very true

杭州妺真係幾正,但响深圳少碰到,多年前在廣州假日酒店內的酒吧識左個,同佢對飮左成晚後搬左佢上房,至今都有好多回憶

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-6 09:11 PM 發表 查看引用來源

要做個正經老公嗎,在杭州問的士佬,為何見不到美女,他說大部份已經去了廣東及珠海做公關。、、、very true

杭州果d吾系去上海北京既咩??? :smile_o14:

回來了, 呢個星期又要做死人了 :smile_o16:

嘩.行開幾日啫..冇晒人既.:smile_14: :smile_14:

早晨~~~呵呵...唔使追帖真開心~~ :smile_30:

引用:
原帖由 fatdennis 於 2010-4-8 12:01 PM 發表 查看引用來源
早晨~~~呵呵...唔使追帖真開心~~ :smile_30:
你講到好似被迫考試溫書咁喎:smile_19:

唔知高佬點呢, 都就黎一個星期 :smile_41:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-8 12:10 PM 發表 查看引用來源
我諗都幾難搞.如果囡囡父母堅持.而高佬又未必肯比咁多.有排拉鋸.:smile_42:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-8 12:10 PM 發表 查看引用來源
其實囡囡屋企要高佬成68萬咁多.真係賣女一樣.希望只是他們的講價手法.有水位走啦.:smile_13:

各位沉船的師兄.下午好呀.:smile_30: .:smile_30: .:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆