上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第四版]

收藏  |  訂閱
1.5k  39.9k

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-8-21 07:07 發表 查看引用來源

米姐幫你攞咗個囡囡電話和QQ未?:smile_o10:
嘩...咁您都重記得....:smile_14:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-21 07:12 AM 發表 查看引用來源

嘩...咁您都重記得....:smile_14:
我都重有個紅牌未食,
吾知聽日有無囡運!!:smile_o06:

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-8-21 07:17 發表 查看引用來源

我都重有個紅牌未食,
吾知聽日有無囡運!!:smile_o06:
希望您好運啦:smile_35:

早晨!
聽日你地又有邊個上去玩呢?

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-21 09:06 發表 查看引用來源
早晨!
聽日你地又有邊個上去玩呢?
個個都上..不過唔知去邊個場玩

羅馬真 PK, 6X1 頭關即斷, 後面 5 關中晒, 真係個天都唔鍾意我o既 ......
好彩係 50 蚊玩下咋

過關 主客和
6X1 星期四 1 高斯錫 (主) 對 羅馬 (客)
客 @ 1.35
星期四 2 賓尼耶赫達 (主) 對 燕豪芬 (客)
客 @ 1.75
星期四 3 甘岡 (主) 對 漢堡 (客)
客 @ 1.57
星期四 11 阿積士 (主) 對 施洛雲 (客)
主 @ 1.25
星期四 12 賓菲加 (主) 對 禾斯克拉 (客)
主 @ 1.20
星期四 16 薩格勒布戴拿模 (主) 對 赫斯 (客)
主 @ 1.45 $50

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-21 09:09 AM 發表 查看引用來源

有你地去, 個個場都咁好玩啦!
去五月瓜 law, 肥佬鍾意麻

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-21 09:15 發表 查看引用來源
羅馬真 PK, 6X1 頭關即斷, 後面 5 關中晒, 真係個天都唔鍾意我o既 ......
好彩係 50 蚊玩下咋

過關 主客和
6X1 星期四 1 高斯錫 (主) 對 羅馬 (客)
客 @ 1.35
星期四 2 賓尼耶赫達 (主) 對 燕豪芬 (客)
客 @ ...
我都斷羅馬 不過我 3x1 :smile_35:

:smile_o15: 各位早晨~~~~

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-21 09:09 AM 發表 查看引用來源

一定無我份 :smile_o08: :smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆