上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 waterwong 於 2009-7-31 07:05 PM 發表

係呀...我唔會睇少佢地啦...都係搵食啫
係呀
只係我覺得, 宜家咁攪一攪, 攪到 model 呢一行, 同呢個名都唔興香...
太濫啦~~

引用:
原帖由 赤狼 於 2009-7-31 07:01 PM 發表 查看引用來源

比個貼士你...唔好再噤長遍大論一定會對你好d..
亦唔好再解釋你嘅言論會好d...:smile_38:
多謝C兄既教導 ...不過我份人係鍾意講咩就講咩...哈...
下下要就住就住講野我未試過..亦做唔到...

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 06:58 PM 發表 查看引用來源
p86
lun12061000:呀~你就住我黎答架喎~哈哈~ 已經評左分啦~
lun12061000:做model之後冇咩私人空間喎~好似~哈哈~ 算吧啦~
p87
赤狼:即係好就老婆喎~嗯~~+分~又就升level啦你~
Matthew1991314: ...
咁而家個對象係你, 就梗係就住你以你為中心黎答架啦~

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 18:58 發表 查看引用來源
p86
lun12061000:呀~你就住我黎答架喎~哈哈~ 已經評左分啦~
lun12061000:做model之後冇咩私人空間喎~好似~哈哈~ 算吧啦~
p87
赤狼:即係好就老婆喎~嗯~~+分~又就升level啦你~
Matthew1991314: ...
係喎...唔好意思:smile_13:
引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 16:11 發表 查看引用來源
今日oral討論題~~

唔知大家有冇諗過:
1.幾多歲or等多幾耐結婚??
2.婚禮係點既呢?? 大排延席or小型婚宴??
3.生幾多個小朋友呢??
4.結婚之後,過2人世界住or同屋企人住呢??
----- ...
1.應該25歲打後,拍拖1年以上都OK
2.一世人一次,當然要隆重一點,當然要係錢呢方面取得一個平衡啦
3.1個夠架啦,如果對方唔想生既都唔會勉強佢,因為養大同教導一個小朋友係好難
4.2人世界,因為2公婆同屋企人一齊住唔多唔少都會有磨擦,尤其係婆媳之間既衝突,以致2代人關係變差,不過我阿媽算係好開通既人

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-31 07:06 PM 發表 查看引用來源

係呀
只係我覺得, 宜家咁攪一攪, 攪到 model 呢一行, 同呢個名都唔興香...
太濫啦~~
其實只係班人而家將佢表面化...畫公仔畫到出腸啫...
呢種"行業"不嬲都存在架啦

Vanlic:污糟錢...
Vanlic:巴閉啦~走左去,唔使理人! 冇乜交帶喎…要忍痛扣d分啦…
赤狼:睇黎你愈來愈了解我喎~ 我真係唔鍾意睇咁多字~ 我鍾意睇point form多d~ 係呀~解釋=掩飾~
赤狼:你岩岩升左一level,仲有2level~努力呀~ 打大佬?你想打我呀? 哈哈~
waterwong:仲講緊model...
Vanlic:亞豬亞狗都做,梗係濫啦~
waterwong:咁你繼續講啦...你降一level先...
lun12061000:very good~ excellent~
Matthew1991314:好啦~評左分啦~ok!~
waterwong:..嗯..

引用:
原帖由 waterwong 於 2009-7-31 07:12 PM 發表

其實只係班人而家將佢表面化...畫公仔畫到出腸啫...
呢種"行業"不嬲都存在架啦
以前 model 比人聽到係會覺得有種高不可攀既感覺
點都一定會夠高, 身材 balance 得好, 有 style, 同埋就算唔靚都好, 最緊要有氣質呀嘛

宜家
得個後生, 同埋激突身材
就冇啦
仲要 d 報紙雜誌話佢地互串互踩
幾難睇呀...

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 07:14 PM 發表
Vanlic:巴閉啦~走左去,唔使理人! 冇乜交帶喎…要忍痛扣d分啦…
赤狼:睇黎你愈來愈了解我喎~ 我真係唔鍾意睇咁多字~ 我鍾意睇point form多d~ 係呀~解釋=掩飾~
赤狼:你岩岩升 ...
唔怕啦
我有信心可以慢慢拉返分既

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 19:14 發表 查看引用來源
赤狼:你岩岩升 ...
個評分標準係點架:smile_o10:

katkatbabebabe   噢....扣分....唔緊要啦
katkatbabebabe   ok cut the crap

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆