上一頁下一頁
發新話題

有無41歳以上,單身,認真而有意長期發展的男士(巳更新)?我不是找SP!

收藏  |  訂閱
1.5k  45.7k

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-26 06:37 PM 發表 查看引用來源

無呀
我是雙性
又鍾意男又鍾意女
不過都是鍾意女多一點
我都費事睬你, 你慢慢儲下你d多一點啦:smile_38::smile_43:

引用:
原帖由 koala0824 於 2009-7-26 06:59 PM 發表 查看引用來源

Cherry, 我支持你呀! 我都睇好多愛情小說架, 哈哈。
不過我唔係基, 只係覺得重好了解女仔..
你睇開邊個呀?
我開頭睇瓊瑤大媽的
第一本我睇的是 雪珂
最後一本是打噴嚏(九把刀)
之後有岑海倫有嚴沁

不過最近睇男作家 九把刀 的愛情小說
超正,推介
<打噴嚏>
<等一個人的咖啡>
<那些年,一起追過的女孩>

不過我還是不太了解女生,唉
之後就是不了解女生,弄了幾年的問題
現在她有男朋友,我算是解脫了

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-26 07:03 PM 發表 查看引用來源

你睇開邊個呀?
我開頭睇瓊瑤大媽的
第一本我睇的是 雪珂
最後一本是打噴嚏(九把刀)
之後有岑海倫有嚴沁

不過最近睇男作家 九把刀 的愛情小說
超正,推介
<打噴嚏>
<等一個人的咖啡>
<那些年 ...
Mother just arrived.
Oh.........you guys and gals chatted and increased many posts.........
Maybe can break 100 pages very soon!

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-26 06:19 PM 發表 查看引用來源

好心你男人老狗, 未鬼整張女仔相啦:smile_45::smile_45::smile_30:
But Cherry's photo (女仔相) look nice wow.........

引用:
原帖由 piggy3616 於 2009-7-26 07:11 PM 發表 查看引用來源

But Cherry's photo (女仔相) look nice wow.........
Yeah
She is Kukuli ,魔女歌莉
A character in anime 咕嚕咕嚕魔法陣

引用:
原帖由 piggy3616 於 2009-7-11 12:24 PM 發表 查看引用來源
昨晩我夢見我有個男朋友對我很好

是第二次夢見類似的情景了.

相信是日有所思、夜有所夢吧。

我現在41歳. 10年前同男朋友分手. 之後都遇不到Mr.Right. 遇不到一個互相相愛的人.
看到朋友大 ...
你好, 看過你的story 1-story 5, 知道你好早已有參加marriage agency 或見網友, 想問, 有無成功例子(成為情人)  或你有幾多年無拍拖.:smile_41:

如果不方便說, 可以ignore.....

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 07:48 PM 發表 查看引用來源

你好, 看過你的story 1-story 5, 知道你好早已有參加marriage agency 或見網友, 想問, 有無成功例子(成為情人)  或你有幾多年無拍拖.:smile_41:

Hi michelle, I saw your posts also.
I answered the same question in my post 114.  I have copied and pasted as follows.
No matter you meet someone from net or from other places, whether he suits you or not, need time to tell.
I still say the same thing, being able to communicate and understand each other well, feeling comfortable when each other is around, is vital to a relationship.

Quoted

其實, 你揀人, 人揀你, 好難去定所謂條件。講眼縁吧.

有朋友問我, 是否我要求高, 所以到現在仍單身?

我32歳與前男友分手後, 之後都有遇到一些人。

遇上一些我喜歡的、但他們不喜歡我, 結果我介紹他們給我的大學同學認識、最後、兩對朋友結婚了.現在他們各有兩個小朋友.而我,就乜都無.很無奈.:smile_13:

我想我的朋友開心,也相信,他們也想我開心.

我也遇過一些玩玩吓的人, 或一些很古怪的人, 但就是遇不到互相愛護的人, 就係咁簡單. 咁我又可以點?

我想有個男友, 有時間陪我食飯, 睇戲, 行街, 愛我, 鍚我, 但不是只見一次的、很高要求嗎?  

買一朶玫瑰給我, 我會高興, 就係咁簡單. 

其他野, 唔重要. 但當然, 他要是單身的. 不要巳婚的MBA. :smile_15:

Unquote

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 07:48 PM 發表 查看引用來源

Story 1 to 5, which one is most impressive?
Of course, I like the guy in story 6!

引用:
原帖由 piggy3616 於 2009-7-26 07:56 PM 發表 查看引用來源

Hi michelle, I saw your posts also.
I answered the same question in my post 114.  I have copied and pasted as follows.
No matter you meet someone from net or from other places, whether he suits  ...
明白. 祝好運. 早日成功, 不過大家女性, 都要講多一句. 要努力扮靚.......

愛錫自己. 努力搵錢 和扮靚靚.:smile_o12::smile_o12:

走了:smile_o07::smile_o07:

引用:
原帖由 piggy3616 於 2009-7-26 07:57 PM 發表 查看引用來源

Story 1 to 5, which one is most impressive?
Of course, I like the guy in story 6!
我覺得story 6, 至少感覺實在少少.....努力吧.. :smile_o05::smile_o05:我始終覺得男人好現實, 女人最重要都是要靚:smile_o12:扮靚d:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆