上一頁下一頁
發新話題

徵朋友仔,朋友仔快d過黎!~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-29 11:42 PM 發表 查看引用來源

你話:smile_o03:
唔好喊啦.....一陣比人睇到.....以為我搞大左............

個話題添......

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-29 11:43 PM 發表

唔好喊啦.....一陣比人睇到.....以為我搞大左............

個話題添......
咦.... 你都唔曳, 點搞大個話題呢:smile_o05:

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-29 11:49 PM 發表 查看引用來源

咦.... 你都唔曳, 點搞大個話題呢:smile_o05:
我一曳....妳又比野我食喇...:smile_24: ....咁我好難做喎...

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-29 11:50 PM 發表

我一曳....妳又比野我食喇...:smile_24: ....咁我好難做喎...
睇你點曳法啦:smile_o13:

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-29 11:56 PM 發表 查看引用來源

睇你點曳法啦:smile_o13:
只係對妳曳囉....:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-29 11:18 PM 發表 查看引用來源

小甜心:smile_o09: 冇人可以拿到..凈比妳架:smile_o09:
:smile_o05: 彩..彩..

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-29 11:57 PM 發表

只係對妳曳囉....:smile_47: :smile_47:
wa? 我會怕羞:smile_o05:

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-30 12:16 AM 發表 查看引用來源

wa? 我會怕羞:smile_o05:
咁先引死人呀......妳係邊學架....

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-25 03:39 AM 發表 查看引用來源
我係女
30未夠,
喜歡上網吹水,傾電話,游泳打波都ok!

徵一名高大男子:smile_o05:
大過我5年內可以接受:smile_o13:

對男朋友要求: 身高175以上,高瘦型, 樣貌普至中上,有正當職業
唔合條件唔該唔好pm我!
想 ...
我鋼條型啵唔知得唔得:smile_o11:

你好,樓主!可以做個朋友嗎?
我27歲! 你幾多歲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆