上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 13/6黎啦♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  37.9k

引用:
原帖由 hughug 於 2009-6-9 10:29 PM 發表 查看引用來源
咁咪岩囉..你星期六就可以清星期五D野啦
一周工作就攪掂哂:smile_30:
我有野唔即日清,會死硬, 邊捱到星期六, 工作指引3天必須完成,唔係俾人投訴:smile_27:
星期六我要趕去唱k:smile_24:

引用:
原帖由 hughug 於 2009-6-9 10:29 PM 發表 查看引用來源
咁咪岩囉..你星期六就可以清星期五D野啦
一周工作就攪掂哂:smile_30:
而且星期六都有工作,已經得半日,更加唔夠時間,星期五係一定要清晒,星期六先趕到收工:')

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-9 22:26 發表 查看引用來源

係咩無留意,俾d怪物嚇死左:smile_o11:
電視賣廣告就有得聽^^

証明天將降大任於斯人也!!HAHA
引用:
原帖由 清純 於 2009-6-9 10:35 PM 發表 查看引用來源

而且星期六都有工作,已經得半日,更加唔夠時間,星期五係一定要清晒,星期六先趕到收工:')

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-9 10:46 PM 發表 查看引用來源

電視賣廣告就有得聽^^
我下次留心聽下,我去休息,隻右手有酸軟感
我終於攪掂晒d身後事,明天再努力:smile_29:

引用:
原帖由 hughug 於 2009-6-9 10:47 PM 發表 查看引用來源
自己無份去,想人地都無得去:smile_29: 收sms呀:smile_38:

引用:
原帖由 hughug 於 2009-6-9 10:47 PM 發表 查看引用來源
必先勞其筋骨,餓其體膚:smile_o11:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-9 22:49 發表 查看引用來源

早d抖下啦~
星期6係咪要返工呀:smile_o06:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-9 22:49 發表 查看引用來源

早抖啦~我都係去想下辦法先.....CU :smile_43:

Hello~
可唔可以pm msn俾我呀~
我唔夠50分 ><

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆