上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.5k

引用:
原帖由 ox9 於 2008-12-1 02:11 AM 發表

勸極都唔聽既,你都冇乎fit...
睇黎你條女都系HIGH族

利害﹗利害﹗85頁及86頁完全相同﹐真佩服D台﹗﹗﹗

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-1 04:50 AM 發表

想跟師兄去食下好野 我食來食去都係湖南菜,燒蠔:smile_27:
我都想呀﹗唔系再下一星期便走人﹐又需要好耐才有機會啦﹗﹗﹗:smile_19: :smile_19:

開工了﹗好好想想這個星期應該跟誰再溫存一下﹗﹗﹗

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-1 02:37 發表 查看引用來源

我話我自己戒咗啫...
善哉善哉~~

引用:
原帖由 wataru 於 2008-12-1 08:18 發表 查看引用來源

睇黎你條女都系HIGH族
哈,佢暫時都未係high野族住,頂唔頂得住誘惑,就要睇佢自己既修為~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-12-1 10:29 發表 查看引用來源
開工了﹗好好想想這個星期應該跟誰再溫存一下﹗﹗﹗
你就好啦,有得簡~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ox9 於 2008-12-1 10:43 AM 發表

你就好啦,有得簡~~:smile_40: :smile_40:
有得揀未必是一件好事了﹗反而沒得選擇才是幸福的﹗但是人人往往都不知道是幸福﹗拼命去爭取選擇﹗﹗﹗:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-12-1 11:08 發表 查看引用來源

有得揀未必是一件好事了﹗反而沒得選擇才是幸福的﹗但是人人往往都不知道是幸福﹗拼命去爭取選擇﹗﹗﹗:smile_24: :smile_24:
我就認為,有得選擇既人,最底最起碼都有啲籌碼係手,只是買庄或買閒...但冇得選擇既人,連買庄或買閒能力都冇,而去努力令自

己有揀,而唔係"焗住"~~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-1 04:50 發表 查看引用來源

想跟師兄去食下好野 我食來食去都係湖南菜,燒蠔:smile_27:
天氣轉咗屋企老人家吾舒服嗎....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆