上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

引用:
原帖由 豬王子 於 2017-5-18 01:33 AM 發表 查看引用來源

仲係未開到~真係啤一聲
呢衰嘢算把啦、隻馬本身古靈精怪、真搏過都輸吾好再追、同金秋有得揮!

有時D孖宝飛吾到你吾信、尤其下射熱門又升水多情況!如傲行者最明顯、睇阿拉騎姿就知道、好忍悔、但个隻順勢宝就吾同、走勢就吾同!
强中堅个埸吾係睇孖宝飛我都未必揀到佢!

如果豆皮有聽到這段訪問, 認真心酸在心頭.

無限欣賞馬主初訪問時, 瀟洒地導出欣賞贏馬既過程.

老曾: 隻馬係告仔處時, 告仔都話差唔多可以, 不過我見經紀佬啲馬被人拉走, 所以拉過去支持下佢.
豆皮: 我有咁多馬被人拉走, 又唔見佢關照一下. 本是同根生, 關照一下得唔得.

附件

如果係香港作賽, 我發覺猛人輝同水手比功力差不多, 照睇水手反之而高出些少. 起碼人事那一科優勝過巴西輝.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-18 09:06 AM 發表 查看引用來源
如果豆皮有聽到這段訪問, 認真心酸在心頭.

無限欣賞馬主初訪問時, 瀟洒地導出欣賞贏馬既過程.

老曾: 隻馬係告仔處時, 告仔都話差唔多可以, 不過我見經紀佬啲馬被人拉走, 所以拉過去支持下佢.
豆皮: 我有 ...
大師。請問誰是豆皮

引用:
原帖由 smallfai 於 2017-5-18 10:52 AM 發表 查看引用來源

大師。請問誰是豆皮
本是同根生, 一個前, 一個係包尾.

老舉馬經之一
[color=rgb(255,0,0)]
好彩有個馮人趙, 不怕女兒被人吊
加冠進爵在印尼, 呦番條褲倍精神
博士係明推條仆街落條河
雝雝鸣雁,旭日始旦, 山頂易望到, 最好位置就係扯旗山

1魅力之子 2友誼之星 3真好彩 4旅英駿爵 5日東昇 6常山耆寶 7快樂海龍
8萬里威揚 9智勝明駒 10善影 11有得勁 12盛勢

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-18 11:33 AM 發表 查看引用來源
老舉馬經之一

好彩有個馮人趙, 不怕女兒被人吊
加冠進爵在印尼, 呦番條褲倍精神
博士係明推條仆街落條河
雝雝鸣雁,旭日始旦, 山頂易望到, 最好位置就係扯旗山

1魅力之子 2友誼之星 3真好彩 4旅英駿爵 ...
好彩有個馮人趙, 不怕女兒被人吊 ㄧ 咁就真系好彩

加冠進爵在印尼, 呦番條褲倍精神 ㄧ 駿爵加蝦片

博士係明推條仆街落條河 ㄧ 博士係好堅架、仆街即PK

雝雝鸣雁,旭日始旦, 山頂易望到, 最好位置就係扯旗山 ㄧ 看日出、東方升

2友誼之星
3真好彩
4旅英駿爵
5日東昇

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-18 11:48 AM 發表 查看引用來源

好彩有個馮人趙, 不怕女兒被人吊 ㄧ 咁就真系好彩

加冠進爵在印尼, 呦番條褲倍精神 ㄧ 駿爵加蝦片

博士係明推條仆街落條河 ㄧ 博士係好堅架、仆街即PK

雝雝鸣雁,旭日始旦, 山頂易望到, 最好位置就係扯旗 ...
老劍, 嘜你咁快架! 唔通真係一啲難度都無?

老舉馬經之二
[color=rgb(255,0,0)]
攞威一定要明揮, 保證有效無走雞
和記老細班賓周仔, 出世必定係富貴
五里執木仔, 要飛到才馬到, 上木馬要靠真功夫
踏破鐵鞋無覓處,得來全不費功夫, 唔一定好運, 合什都可以

1飛霞 2金巴裡好 3勁伶利 4金武士 5有福氣 6保羅威威
7勇晉神駒 8跑出彩虹 9踏雪名駒 10天寳 11飛壹般 12福之寶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆