上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 spiriter 於 2006-9-24 10:27 PM 發表
5x6 $100 注收左5萬幾 :006::006: 如果無跟扮西晒野, 我個$5200 有多幾個零了:010::010:
中4關都收5萬幾?

有無料俾下我地

引用:
原帖由 spiriter 於 2006-9-24 10:27 PM 發表
5x6 $100 注收左5萬幾 :006::006: 如果無跟扮西晒野, 我個$5200 有多幾個零了:010::010:
你真的好幸運..win到50000幾 ,但之前沒有人叫你重注架!!!
你自己拿來衰的!
還要在這裡說人什麼什麼..唔該你中左..就唔好在這裡嘈啦!

中4關...都係和...好癲

引用:
你係咪254663個分身a/c??
5x6中1注點收都收唔到咁多啦,
仲要話全中,又係吹水王,
究竟係你全中,定係馬會派多左錢比你?
戾死人,講大話都講得好d啦,
一睇你新a/c就知係分身,
幫自己講好道話,又講到幾勁咁樣,多舊魚,
睇你post係10:08,
馬會已經有賽果睇啦,
點解要post上黎問人賽果係乜,
就算馬會未有,你都識上網睇即時賽果掛,
真係好大既大話,唔係唔想信你,
但係種種証據令到我唔敢信你...:011:

引用:
原帖由 spiriter 於 2006-9-24 10:30 PM 發表
大家巴打快d pm 254663 !!!!! 之前佢問我要德定西甲, 我要左德 .....:010: 之後msn無再見佢online了 :006:
晒命去第度啦...

中左就扮晒野..

輸左就賴人--->西兄..

鬼唔望你輸翻凸呀 :angry::angry:

引用:
原帖由 bbqboy 於 2006-9-24 10:32 PM 發表

你係咪254663個分身a/c??
5x6中1注點收都收唔到咁多啦,
仲要話全中,又係吹水王,
究竟係你全中,定係馬會派多左錢比你?
戾死人,講大話都講得好d啦,
一睇你新a/c就知係分身,
幫自己講好道話,又講到幾勁咁 ...
佢買果場讓球主客和客

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆