上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#28 - 單身日誌1 ( P1, 11, 72,120 )

收藏  |  訂閱
3.0k  35.7k

引用:
原帖由 sakurasaki0221 於 2018-6-25 10:53 AM 發表 查看引用來源

係外國讀書好多時候都係咁架啦,
我當時個朋友圈基本上係7國咁亂:smile_30:
講到外國讀書就好淫亂咁...
我好正經架....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-25 11:33 發表 查看引用來源

我好正經架....
知你正經:smile_o01:

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-6-25 11:17 AM 發表 查看引用來源

係咪夠大胸口都有啲脂肪咁呢…?
當然啦,蜘蛛俠話齋,能力越大,責淫心越大嘛.

引用:
原帖由 sakurasaki0221 於 2018-6-25 11:05 AM 發表 查看引用來源

我係女仔黎既(做左人妻lu), 咁我自己就唔係朋友圈入面搵食既,  
但就眼見自己好多兄弟呀, 姊妹呀就亂攪一通咁
啊,明,妳意思妳係朋友圈外搵食.
而妳既兄弟就同妳既姐妹亂搞一通~~~~
等我理清個重點先,即男A鐘意B女,但B女又同C君一齊,C君卻喜歡A姐姐既身材,愛上B妹妹既心地,係唔係類此呢D?
但太亂唔得,over load左我個大腦,不如妳都係講妳係朋友圈外點搵食啦~~~~

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-25 11:32 AM 發表 查看引用來源

唔知係咪要我禮尚往來佢先比藏寶圖我呢😆?
一定係,麻煩SHOW一SHOW妳個藏寶圖唔該:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-6-25 11:33 AM 發表 查看引用來源

老豆識食就唔會當年做一條溝唔到女既可憐蟲:smile_o08:
師兄,其實我出POST遮,我同你都一樣架喎,可能仲陰公,我識食甜品同蛋糕之嘛.

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-25 11:33 AM 發表 查看引用來源

我好正經架....
妳好正經咸濕嘛?咁我都係正淫君子了.:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-25 11:48 AM 發表 查看引用來源

妳好正經咸濕嘛?咁我都係正淫君子了.:smile_34::smile_34:
你不嬲都係正淫君子😆😆

引版清泉無咩甜野 不過好引人入性 haha

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-25 12:14 PM 發表 查看引用來源

你不嬲都係正淫君子😆😆
黎得引區講自己君子,即落老蘭搵女仲要扮自己係第一次,好假遮............. 雖然我係會咁講.

個女仔講: 我第一次架喳.
我: 我都係呀........................今日.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆