上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.2k

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-11-12 12:33 PM 發表 查看引用來源

sport bra 係有cool & dry function,之前係VS買左。 Adidas 都有climacool function
adi個climacool function我覺得無效果
可能我大汗,或者我買果個唔岩(特價貨),做完運動我都係出晒汗濕晒
唔覺得佢比其他牌子透氣

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-11-12 12:17 PM 發表 查看引用來源

無奈港女係咁
落山時遇到兩個後生女,問我們山上面有沒有芒草。
我說有,妻子就說已經四點半,重有個幾鐘先上到山,上得到落山都天黑。
啲人都唔計算危險。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-11-12 12:33 PM 發表 查看引用來源

sport bra 係有cool & dry function,之前係VS買左。 Adidas 都有climacool function
唔該晒,等我地去研究下先。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-12 12:44 PM 發表 查看引用來源

adi個climacool function我覺得無效果
可能我大汗,或者我買果個唔岩(特價貨),做完運動我都係出晒汗濕晒
唔覺得佢比其他牌子透氣
咁要研究一下。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-12 12:46 PM 發表 查看引用來源

落山時遇到兩個後生女,問我們山上面有沒有芒草。
我說有,妻子就說已經四點半,重有個幾鐘先上到山,上得到落山都天黑。
啲人都唔計算危險。
應該係睇到鳩假期果類既fb page話有芒草睇,週末訓醒食完brunch先慢慢出發
四點半仲上緊山⋯⋯

引用:
原帖由 型爸 於 2017-11-12 08:03 AM 發表 查看引用來源

唔係個仔,我都唔會睇 starwar,不過都係當睡前故事講,阿仔同我都未識欣賞套電影。

有次經過玩具街見到把激光劍想買氹下個仔,應該係一比一。但一諗到返屋企有可能俾老婆殺死,就放棄左個諗頭。
係,我想買,但我太太講,其實佢同支光管分別係咩?除左價錢~

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-11-12 08:48 AM 發表 查看引用來源

有些男人係好有異性緣
哈哈,最希望小朋友大都唔會有代溝就得了。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-12 12:52 PM 發表 查看引用來源

應該係睇到鳩假期果類既fb page話有芒草睇,週末訓醒食完brunch先慢慢出發
四點半仲上緊山⋯⋯
係啦,天黑先落山實在危險。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-12 01:03 PM 發表 查看引用來源

係,我想買,但我太太講,其實佢同支光管分別係咩?除左價錢~
噫,我仲以為係螢光棒添…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-12 12:35 AM 發表 查看引用來源
唔知男士們睇唔睇star war,其實小弟好鐘意當中既lightsaber,一直都好想有一把一比一長度既呢.HAHA........你話拎住碌光管都係咁話~~:smile_30: :smile_30:
Star Wars,多得我老公同個仔,臨老先睇晒咁多集,仲覺得好好睇,哈哈!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆