上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.7k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-20 08:26 AM 發表 查看引用來源
今日一覺醒來,心入邊徘徊住一種忐忑不安嘅感覺. 事源於作晚返酒店之前同girlfriend喺酒店就近一間lounge到飲咗幾杯whisky, 雖然沒醉嘅感覺,但係因為老公唔喺身邊,我已經有兩個多星期沒被滿足過 ...
:smile_35: 姊妹, 等妳下次出個更吸引既題目先回答...

不過, 如果真係要答, 我就會話妳一絲不掛出街, 哈哈!

哈哈好師妹都覺得個問題冇咩新意:smile_44::smile_40:

甘你有冇咩遊戲玩呢?

引用:
原帖由 leisiu 於 2017-9-20 12:52 PM 發表 查看引用來源
哈哈好師妹都覺得個問題冇咩新意:smile_44::smile_40:

甘你有冇咩遊戲玩呢?
呢個版面係姊妹既, 由佢決定玩咩就玩咩啦!

我估佢今次佢都係想同大家熱吓身, 之後會更好玩既... :smile_35:

甘去你個版玩囉, 橫掂你姊妹都唔同人玩:smile_13:

Tina好嘢^^出張相助興^^

引用:
原帖由 leisiu 於 2017-9-20 01:16 PM 發表 查看引用來源
甘去你個版玩囉, 橫掂你姊妹都唔同人玩:smile_13:
歡迎你去邊個版面玩都得 因為真係沒咩興趣同你玩架 =)

引用:
原帖由 leisiu 於 2017-9-20 12:52 PM 發表 查看引用來源

甘你有冇咩遊戲玩呢?
我其實一早講咗 first game(即刻第一個遊戲嘅意思) 所以問題簡單D.
不過我個post, 問題,相都其實真係沒咩新意,來緊亦都會繼續沒新意,所以唔好再浪費你時間啦知嗎? :smile_o07:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-20 08:26 發表 查看引用來源
今日一覺醒來,心入邊徘徊住一種忐忑不安嘅感覺. 事源於作晚返酒店之前同girlfriend喺酒店就近一間lounge到飲咗幾杯whisky, 雖然沒醉嘅感覺,但係因為老公唔喺身邊,我已經有兩個多星期沒被滿足過 ...
我估你今日都係冷靜與熱情之間,雖然你心情麻麻,但你都話就算真人面對面都唔識你,所以你都係好矛盾既,只能夠話你發自內心既淫戰勝左意志,我估你今日著牛仔短褲加件T…簡單唔代表冇性感,條褲低少少,比條tback人,一件簡單既T展露出你完美胸型,加上熱到出晒汗整濕埋件衫,若隱若現既上圍,邊有男人會頂得順,最緊要係你會有好多估唔到既行為同動作既配合,撞到你呢種外表斯文內裡open既淫妻只可以膽粗粗咁由頭到腳狠狼地晒全部。

引用:
原帖由 leisiu 於 2017-9-20 09:31 AM 發表 查看引用來源
aloha 衫加短褲仔
咁沒新意嘅問題你都答 真係俾面啦 lol

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-20 08:26 AM 發表 查看引用來源
小背心,短褲仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆