上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  65.0k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-6-3 12:01 AM 發表 查看引用來源

我返六天工作:smile_39:
咁忙埋聽日放假啦

引用:
原帖由 我當你朋友 於 2017-6-2 11:52 PM 發表 查看引用來源

你岩...行出門口就係出街....咁行出門口就唔洗坐車啦....:smile_o10:

仔仔被你痴....我痴住你:smile_o01:

天文台話落雨囉...希望落到啦...

係咩....我覺得拖辛苦過咩喔:smile_o05:

好...就過埋呢個月 ...
坐車帶佢出去玩, 出去沖涼, 出去見朋友, 帶佢返娘家行下:smile_44:

你唔係都有隻狗架咩:smile_14:

好焗...又無冷氣...好辛苦:smile_42:

但我enjoy拖實喎:smile_38:

你立左字條PM比我, 我會簽名PM返比你:smile_34:

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-6-2 11:56 PM 發表 查看引用來源

一路比人保護一路滴哂水:smile_o01:
滴汗係咪?:smile_38:
我上完YOGA 而家重出緊汗:smile_39:

引用:
原帖由 degree06 於 2017-6-3 12:06 AM 發表 查看引用來源

咁忙埋聽日放假啦
矛錯, 可以休息下:smile_40:

引用:
原帖由 滴水豬 於 3/6/2017 00:11 發表 查看引用來源

坐車帶佢出去玩, 出去沖涼, 出去見朋友, 帶佢返娘家行下:smile_44:

你唔係都有隻狗架咩:smile_14:

好焗...又無冷氣...好辛苦:smile_42:

但我enjoy拖實喎:smile_38:

你立左字條PM比我, 我會簽名PM返比 ...
一個星期去一個地方咪得囉....一次的士無問題既.....
你都想仔仔坐得舒服嫁...

仲未有咩?....業主唔係應承搞咩...

咁講明先喔....拖實左就永遠唔放嫁啦:smile_o06:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-6-3 12:12 AM 發表 查看引用來源

滴汗係咪?:smile_38:
我上完YOGA 而家重出緊汗:smile_39:
都一樣叫做濕哂:smile_o12:

引用:
原帖由 我當你朋友 於 2017-6-3 12:15 AM 發表 查看引用來源

一個星期去一個地方咪得囉....一次的士無問題既.....
你都想仔仔坐得舒服嫁...

仲未有咩?....業主唔係應承搞咩...

咁講明先喔....拖實左就永遠唔放嫁啦:smile_o06:
咁我未必每個星期都會帶佢出街架嘛, 有時我會返公公到食飯, 表妹怕狗, 唔帶得返去:smile_13:

阿仔其實好enjoy我擺佢入背包咩住佢:smile_44:

有部新既係屋企架啦, 之前放假個日咁岩黑雨, 無得整.........
(我又未請到閒日假 ...)

係先好講:smile_45: 做唔到就爛J啦你:smile_45:

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-6-3 12:15 AM 發表 查看引用來源

都一樣叫做濕哂:smile_o12:
頭先上完堂個刻先恐怖:smile_42:
滴晒汗落地:smile_42:

引用:
原帖由 滴水豬 於 3/6/2017 00:18 發表 查看引用來源

咁我未必每個星期都會帶佢出街架嘛, 有時我會返公公到食飯, 表妹怕狗, 唔帶得返去:smile_13:

阿仔其實好enjoy我擺佢入背包咩住佢:smile_44:

有部新既係屋企架啦, 之前放假個日咁岩黑雨, 無得整......... ...
係囉....咁耐唔耐都唔怕既....公公好似煮飯唔錯喔....好想試下添:smile_13:

就算好惡既擺入包包都會好乖嫁...

我果隻已經走左啦....:smile_o06:

閑日我可以放....我睇住:smile_o10:

一定唔會....唔係爛左你咪無幸福:smile_o01:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-6-3 12:18 AM 發表 查看引用來源

頭先上完堂個刻先恐怖:smile_42:
滴晒汗落地:smile_42:
似乎你都係超大汗果隻喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆