上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
3.0k  1.6m

引用:
原帖由 杰.. 於 2014-5-10 11:55 AM 發表 查看引用來源

marco 手法好卑鄙無耻下流賤格
手段下流!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-5-10 12:29 PM 發表 查看引用來源

即係銀葉大哥仲未決定結局?
結局係點,早有決定。

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-5-10 12:43 PM 發表 查看引用來源

Macro 如果真係愛阿綺就應該尊重佢, 呢次好過份, 如果下一集阿綺唔摑佢一巴我會摑阿綺一巴
憑你一句,阿綺一定會給Marco一個巴掌。

引用:
原帖由 waiwai25 於 2014-5-10 01:28 PM 發表 查看引用來源
點睇阿綺都唔會有好結局
Raymond識過另一個啦
何苦要個咁既女人
有錢好男人唔愁搵唔到

主題個考驗
阿綺過唔到啦因為佢太蠢

銀兄
你慢慢作
延期都冇問題
多謝,真係趕唔切5月中結局。

引用:
原帖由 杰.. 於 2014-5-10 01:58 PM 發表 查看引用來源

愛一個人都唔會用咁拿渣手段,呢啲就系殘男樣板。

啊綺只知沉溺於淫慾中又点會醒覺。

希望喇!

引用:
原帖由 waiwai25 於 2014-5-10 01:33 PM 發表 查看引用來源
真心愛佢就唔會咁害佢
佢幾時由玩變真心?
用陰謀令佢對丈夫不忠
當佢玩具咁玩弄
最後又強逼佢
係真心...... 至少認錯先啦
睇下佢仲會向Raymond做乜?

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-5-10 11:10 PM 發表 查看引用來源

憑你一句,阿綺一定會給Marco一個巴掌。

多謝!

其實小弟都同意上面幾位大哥嘅分析, 阿綺真係蠢得過份

我諗過, 阿綺由細被寵到大, 無家可歸照計應該返父母度, 雖然交代過唔想老人家擔心, 不過如果佢真係咁自我中心, 應該會一廂情願父母實幫佢, 除非父母已經死晒或者嚮外國, 佢走頭無路先會去 Macro 度, 但如果講埋佢父母, 個故仔又煲大咗, 同埋較難做出再三傷害 Raymond 嘅效果

所以依家個戲劇性安排我覺得可以理解

Anyway, I m lov'in it (your story)!

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-5-10 11:16 PM 發表 查看引用來源

睇下佢仲會向Raymond做乜?

唉, 睇見你咁講, 我又替 Raymond 不安, 唔通阿綺 future 果一巴令 Macro 報復? 好有可能...

不過希望 Macro 玩到過咗龍, 反而被 Raymond 有機反擊, 始終太一面倒折磨 Raymond 會令大家好難受 :')

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-5-10 11:06 PM 發表 查看引用來源

直播俾Raymond睇係Marco。阿綺都被蒙在鼓裡。

當然你絕對有權不喜歡她。

當場未知,及後也知吧!,只是鄧 raymond 不值,一次又一次給啊綺傷害!

太投入了,銀兄勿見怪!

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-5-10 11:07 PM 發表 查看引用來源

手段下流!

銀兄唔覺?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆