上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.7k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-12 10:03 AM 發表 查看引用來源
早晨! 咁即係你都睇好隻噴水牙?
佢比較落後~但我吾會期望佢會升好多~除非有新消息跟尾~所以諗住短炒一轉~我睇到5.8左右:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 09:55 AM 發表 查看引用來源

冇錯~佢認真你壓力就大喇~除非你係冷血動物就另計:smile_38:  
係啊!除非我自己都係玩玩下啦!:smile_13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-11 10:20 PM 發表
早晨!  花花
真係希望吾好再講埋果d不倫不類既乜乜主花話題...又核突又無聊...讓這樂園空氣清新多一點,當然言論有自由....如果係要...我也無力阻止.

女人要男人有男人味.........

不要咸味 !!

Support !!:smile_o12:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 10:09 AM 發表 查看引用來源

morning 3441 & lon E
早晨呀蓮妹妹~昨晚睡得好嗎:smile_38:

有矛睇我主演果套劇天涯俠醫呀:smile_38:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 12-1-2011 10:17 發表 查看引用來源

上......海難...
吾夠咸!~~~~~~

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-11 10:23 PM 發表

早晨呀蓮妹妹~昨晚睡得好嗎:smile_38:

有矛睇我主演果套劇天涯俠醫呀:smile_38:  
我天天都睡得好好..
做人簡單無煩腦 !!

天涯俠医....天天在沉区播緊 ??

引用:
原帖由 ykw3441 於 12-1-2011 10:20 發表 查看引用來源
早晨!  花花
真係希望吾好再講埋果d不倫不類既乜乜主花話題...又核突又無聊...讓這樂園空氣清新多一點,當然言論有自由....如果係要...我也無力阻止.
找神!~~~~~~3441

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-12 10:20 AM 發表 查看引用來源
早晨!  花花
有同感:smile_38:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 10:22 AM 發表 查看引用來源

女人要男人有男人味.........

不要咸味 !!

Support !!:smile_o12:  
唔咸你就驚啦, 小小咸多多脆先最好

引用:
原帖由 lotus-flower 於 12-1-2011 10:20 發表 查看引用來源

晚上好??
械吖!~~~~~~比梨法現咗天!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆