上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.1k

:smile_o07: 禾過關去演老青喇~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-3 05:57 PM 發表 查看引用來源

又唔見你叫埋我?:smile_o02:
有雞會既:smile_o10:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-3 06:10 PM 發表 查看引用來源

唔係話你呃我哋, 不過真係唔明點解你話33之後先開始去玩麻~~:smile_o14:
因為同EX散左囉:smile_o05:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-3 06:16 PM 發表 查看引用來源
:smile_o07: 禾過關去演老青喇~~
慢慢忍,吾水吉,砰砰聲返:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-3 06:09 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03: 天呀~~第日唔洗返工咩~~去來回車腳6粒鍾~~玩條毛咩~~:smile_o08:
你麥鳩過黎要幾耐姐~:smile_o04: 香港上cp先係2個鐘...一係咁囉...我遲下過黎麥鳩玩果時叫埋你囉...你唔好話貴喎...:smile_o01:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-3 06:20 PM 發表

因為同EX散左囉:smile_o05:
:smile_o10:咁未散之前都可以去偷跳架喎~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-3 07:04 PM 發表

你麥鳩過黎要幾耐姐~:smile_o04: 香港上cp先係2個鐘...一係咁囉...我遲下過黎麥鳩玩果時叫埋你囉...你唔好話貴喎...:smile_o01:
:smile_o16: 麥鳩返傷講一粒鐘船啦~~唔通坐出事飛航咩~~就扇係咩鳩過豬蟹再坐直車去冬館都兩個鍾有多呀~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 09:15 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10:咁未散之前都可以去偷跳架喎~~
都有,不過好少,係香港啲桑拿玩下手作仔囉

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 09:22 AM 發表 查看引用來源

:smile_o16: 麥鳩返傷講一粒鐘船啦~~唔通坐出事飛航咩~~就扇係咩鳩過豬蟹再坐直車去冬館都兩個鍾有多呀~~
依家啲船公司成日有優惠船票喎:smile_41: :smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 09:49 AM 發表

依家啲船公司成日有優惠船票喎:smile_41: :smile_14:
有呀~~坐柑肛過到去打分就有得回水呀~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆