上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  47.4k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-28 01:55 PM 發表 查看引用來源

飲左酒吾計,因為好多人都會吾得,一係就做極都做吾出,應該係正常,我依家就真係冇FEEL就吾係好得,除非條女個樣好索:smile_38:
好索不過態度差又點睇?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-28 01:48 PM 發表 查看引用來源
係要求高左....:smile_13:
但係我朋友又冇問題喎,是但搵一件勉強食得落既都可以兩個鐘出兩野,佢話有時見到啲女雖然感覺吾係幾好,但都可以出兩野,真係犀利,佢細我一年咋:smile_42:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-28 01:56 PM 發表 查看引用來源
No big deal....foods and wine, small money.
我意思係你有錢之餘又肯駛錢係啲女身上呀:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-28 01:59 PM 發表 查看引用來源

但係我朋友又冇問題喎,是但搵一件勉強食得落既都可以兩個鐘出兩野,佢話有時見到啲女雖然感覺吾係幾好,但都可以出兩野,真係犀利,佢細我一年咋:smile_42:
唔同既, 佢為洩而洩, 合埋眼係咁去 :smile_30:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-28 01:52 PM 發表 查看引用來源

糸吾糸就快要交學費?

要upgrade自己玩法...玩開500...轉玩700 or above.

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-28 01:58 PM 發表 查看引用來源

好索不過態度差又點睇?
都吾得:smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-28 12:45 PM 發表 查看引用來源
足球的快感可以代替性嗎?:smile_30:
刀是要艾:smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-28 02:02 PM 發表 查看引用來源

唔同既, 佢為洩而洩, 合埋眼係咁去 :smile_30:
我都想好似佢咁,吾駛煩:smile_19:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-28 12:42 PM 發表 查看引用來源
星期六晚下著大雨...正爭扎是否要北上..忽接一個無來電顯示電話..喂!...原來係大學妹...原來她來了香港...你地應該記得約三個月前己主動跟我分手,  原來今次她和一位女同學早上到港購物,約晚上八點各自回家...她當是 ...
嘩!外賣到..正:smile_47:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-28 01:57 PM 發表 查看引用來源

你成日去紅茶管開房,連執房阿姐都認得你。

:smile_30: :smile_30: 你又知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆