上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  54.6k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-24 11:08 AM 發表 查看引用來源

van仔:smile_29:
龍龍 :smile_o09:

早呀各位

Doctor 以後去玩特別注意安全,上星期yyd又玩突查,捉了三個,一點風聲都冇,這裡又冇人提過,真奇怪。
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-24 11:06 AM 發表 查看引用來源

飽晒:smile_46:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-24 11:39 AM 發表 查看引用來源
早呀各位

Doctor 以後去玩特別注意安全,上星期yyd又玩突查,捉了三個,一點風聲都冇,這裡又冇人提過,真奇怪。

早晨呀金仔,YYD即係邊間呀:smile_53:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-24 11:39 AM 發表 查看引用來源
早呀各位

深圳都打緊, 係酒店相熟保安同我講

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-24 11:45 AM 發表 查看引用來源

ykw 應該糸中文名的initials,對嗎?

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-24 11:56 AM 發表 查看引用來源

ykw 應該糸中文名的initials,對嗎?

假期去邊度玩呀:smile_53:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-24 12:02 PM 發表 查看引用來源

假期去邊度玩呀:smile_53:
正骨+肥羊,usual

語爾多,我星期四晚上到常仔知道的,本來想馬上告訴你們,但用u995上discuss上了幾日都上唔到。
我听佢地講依家常仔每個星期無論sn或者沐足都會玩突查的,不會有advance notice,所以以後小心d好
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-24 11:45 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-24 12:17 PM 發表 查看引用來源
語爾多,我星期四晚上到常仔知道的,本來想馬上告訴你們,但用u995上discuss上了幾日都上唔到。
我听佢地講依家常仔每個星期無論sn或者沐足都會玩突查的,不會有advance notice,所以以後小心d好

http:/ ...
金仔, 知唔知惠州安唔安全?

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-24 12:17 PM 發表 查看引用來源

[img=1 ...
食下午茶會唔會安全d?帶k女返酒店ok?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆