上一頁下一頁
發新話題

調教培慾-----(全)

收藏  |  訂閱
2.2k  189.1k

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-19 02:46 PM 發表 查看引用來源

有人覺得我只是作故仔吹水…………

誰?!居然說這些話:smile_o04:

要是是亂作的話,就再寫得激情一點了.....

神經病:smile_o16:

angel我來了:smile_o13:

支持支持:smile_o12:

很刺激緊張呢,會特別興奮吧:smile_o11:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-19 12:54 PM 發表 查看引用來源

任你們唾罵又好、教訓又好、鄙視又好,我只是想分享我的的經歷。就算我以前瘋狂過、做錯過很多事,但現在沒再重蹈覆轍就好了。還是那句…大家不喜歡可以按上一頁離開。

http://i1.hk/d/images/r10/mobile.j ...
angel分享的都只是回憶吧

你們認為不應該做的,都已經做了

還在囉囉嗦嗦,說這樣不好,那樣不對,有意義嗎?

就算angel不分享,事情都是發生了

那就靜靜的看吧

如果真的看不過眼的話,就不要看了

angel只是在分享,不是必然要你們的任何一位去看的

angel我支持你:smile_o12:

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-19 03:04 PM 發表 查看引用來源

angel分享的都只是回憶吧

你們認為不應該做的,都已經做了

還在囉囉嗦嗦,說這樣不好,那樣不對,有意義嗎?

就算angel不分享,事情都是發生了

那就靜靜的看吧

如果真的看不過眼的話,就不要看了

ang ...
多謝你啊!多點人支持我我都開心點…T^T

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-19 03:10 PM 發表 查看引用來源

朋友就是這樣的,不用客氣:smile_o13:

在情在理我都支持你:smile_o12:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-19 03:10 PM 發表 查看引用來源

咁好的post一定多多支持

首先恭喜mid師兄的k小姐沒事

看來我們的祈禱很有用呢,哈哈

同k小姐講唔洗客氣啦,叫佢好好抖下,祝佢早日康復!

這樣就好了呢,你可以再次安心的吃飯了:smile_o12:

to 天使

醒來就好了,應該沒有大礙的,一定會沒事的:smile_o07:

不用太擔心啦,你公公知道有你們一直支持他,一定會好快好返!

仲有,d人話你作故事就由佢地啦

口生係人地身上,你就由得人地,鐘意點講就點講,我地控制唔到人地想講咩

覺得係假ge,咪當故仔睇lo

係真係假,大家心裡有數:smile_o01:

to風哥仔

你練oral練得如何?中文好難搞的wo,好似成20分鐘...

好,我地轉去part4個post繼續吹水啦!:smile_o13:

Angel唔使理嗰d無謂人!作故仔可以作咁多part的話,妳叫佢作一次,傻人唔使理佢!大家都會支持妳!

真心多謝你哋,風哥仔,angel嚟緊要考oral祝大家順順利利!

好,大家轉去part 4繼續吹水:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆