上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.6)

收藏  |  訂閱
1.5k  25.6k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-1 10:53 AM 發表 查看引用來源

咁我呢:smile_o02:  
你想要咩呢:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-1 10:51 AM 發表 查看引用來源

R8 喎:smile_53: :smile_53: :smile_53: :smile_53:
唔係, 我話而家灰黑色既車周街都係

引用:
原帖由 wcday 於 2009-8-1 10:52 AM 發表 查看引用來源

你有 target 咩

唔好入黎呃....豆腐 ~~
緊係有啦...一入黎就對盡個TARGET 喇

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-1 10:51 AM 發表 查看引用來源

做咩都無人知個個係我黎嫁姐...
你做既...點會無人知WOR~~!!傻妹~~:smile_o05:
:smile_o04: 我做果d野...你竟然知,你偷睇我呀:smile_o01:

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-1 10:55 AM 發表 查看引用來源

你想要咩呢:smile_04: :smile_04:
要你同架車一齊:smile_o01:

返到嚟喇~:smile_38: :smile_40:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-1 10:55 AM 發表 查看引用來源

唔係, 我話而家灰黑色既車周街都係
白色都唔錯 :smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-1 10:55 AM 發表 查看引用來源

緊係有啦...一入黎就對盡個TARGET 喇
唔會係我呀 :smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-1 10:53 AM 發表 查看引用來源

緊係啦...我話左就係嫁啦...
我宜家仲等緊你...:smile_13:

仲晚係床度都有等你嫁..不過等等下就訓左LU:smile_o05:
就黎1日2架喇:smile_o01:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-1 10:55 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 我做果d野...你竟然知,你偷睇我呀:smile_o01:
都唔係偷嫁啦。。明睇嫁啦:smile_o01: 啦隊
做過D 咩野, 大家心照啦...~~

BONNIE , 你仲未唸到我同你去邊OWR~~~
係咪真係行暈18區呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆