上一頁下一頁
發新話題

異地奇緣 之 鄰家人妻 (第十四 - P.9 / 第十五 - P.40 final updated on 25/06 17:50)

收藏  |  訂閱
946  100.9k

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-6-25 09:44 AM 發表 查看引用來源

你尋日聽完我個故仔
好幫我打上嚟喇...
hehehe:smile_o01:
:smile_o15: 包包
上黎坐陣先

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-6-25 09:44 AM 發表 查看引用來源

你尋日聽完我個故仔
好幫我打上嚟喇...
hehehe:smile_o01:
快d吹佢快d啦:smile_o13: :smile_o13:

thanks for sharing

睇尼都會有臨別一Q:smile_o01:

返到香港有冇機...成為情人知已:smile_o10:

慢慢來~~ 唔駛急~~ 最緊要快:smile_38:

樓上樓下,除非...除非搬屋

引用:
原帖由 lock2009 於 2009-6-25 09:58 AM 發表 查看引用來源

:smile_o15: 包包
上黎坐陣先
要走lu, 88:smile_o07:

我唔出聲就冇人出聲...=_=:smile_o04:

I am waiting for your report pls come on....................:smile_o01: :smile_o01: :smile_o10: :smile_o10:

PART XIV

我地攬到好實,車得好激,係窗邊車左好耐。

大家好似一發不可收拾咁,一邊車,就一邊狠狠咁除對方d衫,我就先拉起佢條白色連身短裙,一邊錫佢條頸,一邊向妹妹進攻。我拉低埋佢低黑色under,摸去佢個黑洞度。一摸到,佢已經好濕,淫水流左少少去大脾位。之後我除佢條裙出黎,全身只淨低個黑色bra。我踎低左,台起佢一隻腳,肉洞就在眼前。我用利輕輕篤落去幾下,佢不自禁叫左出黎。

S:丫...唔好...唔好咁整
我:但係你好濕...舒服嗎?
S:唔...唔講你知。
我:唔講咁我就繼續到你肯講為止。

我用利由下而上咁一野舔主上去,直到粒豆豆個度,再用舌尖撩左佢幾下,佢終於肯講。

S:舒..舒服...舒服呀...
我:終於肯講...你D水滴到我下爬。
S:有咁多咩...
我:俾你試下。

我起番身,再車落佢度。兩條利係彼此既口裡面游動,口水混和淫水,感覺好特別。

我條褲早就俾佢鬆開左,車左陣,佢就慢慢踎低左。我支棍已經硬左好耐,比上幾次硬得更緊要。佢除左我條褲,將通紅既鐵棍含入口中。一吐一納,每一下都有節奏,佢一手捉住我大脾,另一手就chok棒底,咀就含住上半截,舌尖係口腔中打圈。我好陶醉呢一刻,雙手輕按住佢個頭,感受每一下微妙既感情和快感。

我:你...俾到一種感覺我,情人與知己之間...
S:...

佢冇應我,繼續佢係下面既事。佢越吸越快,仲開始啜支鐵棍,不消十分鐘,我頂唔住了。一股熱力由龜頭湧出,終於...幾日以黎,我第一次俾佢吹爆左。

TO BE CONTINUED...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆