上一頁下一頁
發新話題

小女第一次寫...無做愛架,不喜勿看...

收藏  |  訂閱
319  63.1k

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-24 01:46 AM 發表 查看引用來源
:smile_27: 事實上同類情況同一個人我都try過.......
:smile_30: :smile_30: 不過佢係有"開始"....係我耶左佢一聲stop左佢....:smile_13: :smile_30: 佢之後就訓左..可能佢驚我第日告佢老強~~
無打佢一巴??

好後悔??
:smile_13:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-6-24 01:51 AM 發表 查看引用來源

無打佢一巴??

好後悔??
:smile_13:
:smile_27: 咁又唔洗打人既............
:smile_13: 我係明溝佢架....佢都知..我講左佢知.......
:smile_30: 唔後悔..我依家知道佢係一個仆街.........我做得最錯就係識左佢:smile_34:
好在未開始..呢個人將會係我記憶中永遠消失........:smile_34:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-24 01:54 AM 發表 查看引用來源

:smile_27: 咁又唔洗打人既............
:smile_13: 我係明溝佢架....佢都知..我講左佢知.......
:smile_30: 唔後悔..我依家知道佢係一個仆街.........我做得最錯就係識左佢:smile_34:
好在未開始..呢個人將會 ...
wa,咁嚴重ar

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-24 01:54 AM 發表 查看引用來源

好在未開始..呢個人將會 ...
oh............
咁惨
好啦, 唔好諗
上床啦
goodnight ~~
:smile_o11:

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-6-24 01:55 AM 發表 查看引用來源

wa,咁嚴重ar
:smile_34: 下次我會帶眼識人...........
:smile_27: :smile_27: 鬼叫我ed妹妹仔易氹咩:smile_22:
邊夠佢呢d老屎忽玩............

引用:
原帖由 wcday 於 2009-6-24 01:55 AM 發表 查看引用來源

oh............
咁惨
好啦, 唔好諗
上床啦
goodnight ~~
:smile_o11:
骨奶~~~~

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-24 01:57 AM 發表 查看引用來源

:smile_34: 下次我會帶眼識人...........
:smile_27: :smile_27: 鬼叫我ed妹妹仔易氹咩:smile_22:
邊夠佢呢d老屎忽玩............
佢同妳差唔多大十a?

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-6-24 01:59 AM 發表 查看引用來源

佢同妳差唔多大十a?
大我11,2年啦

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-24 02:02 AM 發表 查看引用來源

大我11,2年啦
ic,咁now 未搵d差唔多law

Part 4
到左第三晚返到酒店... 入房無耐我就同佢講: 尋晚既事...你千祇唔可以同任何人講:smile_44: ... fdd都唔講得:smile_30: .. 迫佢發誓...(其實我都信佢唔會講俾其他人知)  佢應承左我, 之後佢講返佢開頭真係俾我嚇親 , 訓訓下係度狂喊:smile_14: .. 仲以為我撞邪喎 ~佢話我好真係好搞笑 ~未見過d女仔連發夢都好驚... 話我真係勁可愛~係咁笑and串到我無聲出  ...

隔左一陣我忍唔住問佢: 咁你有無見到唔應該見到既野…:smile_13: ? 佢神情衰衰咁話:  仲好講~你知唔知你勁反訓?:smile_47: 你係咁訓出d被外面lor…. 果時真係唔知睇好定同你come好:smile_35: o晒咀=O=”(咁佢即係乜都睇哂la><” :smile_o04: )
佢好老實話佢睇完至come:smile_35: …佢當住我面咁講我唔識反應呀:smile_19: 我話har….怕羞到用手遮面.. 好熱.. 佢仲話我訓到流哂口水:smile_27: .. 要避開我d口水(超級誇張!:smile_22:  唔知真定假..玩野:smile_45: …)

佢回憶緊: 你無咩睇頭~大字型訓係度果時真係小學生身材, 打側訓至有小小波.. 真係小小(仲強調!!:smile_42: )
我話收聲呀你衰人!!! 睇完仲嫌我無身材!!! (開始angry …)

佢話我唔俾佢同其他人講.. 無話唔可以同返我講(佢又講得幾有道理喎..)…仲有佢要講出黎至可以宣洩到…(又一堆丫理..) 佢話: 你想有咩俾人睇呀.:smile_47: ?! (超級樣衰衰咁..)你估我唔知呀..70a咋:smile_38: :smile_42: .~我好驚訝話: 你點知架?!  佢話d brabikini都睇到晒la :smile_53:

我唔份氣話: 唔係架.!!. 我有b.!! 跟住拎左個b cup日本牌子既bra俾佢睇上面個label.. 我話我有d牌子著ad b.( 一副認真的樣子望住佢:smile_24: )..佢又係咁笑我話未見過好似我咁傻咁可愛既女仔=v=...

跟住佢話我傻妹~去訓教啦~仲叫我著返件衫至好訓. 唔好再色誘佢:smile_15: ..

我又鬥氣話: 我波波咁細色誘唔到你啦..:smile_19:  佢話:係喇係喇.. . 跟住佢仲細細聲+語氣衰衰咁加多句: 細就細左d, 不過好pink好靚睇到我呀XXXXX(我唔要再聽塞住左耳仔baababa乜都聽唔到~~)

再聽到已經係呢句:好有衝動影低佢我聽到佢咁講即刻搶佢部相機黎睇!! 我睇哂全部相幾次都無發現至肯停手.. 真係勁勁勁驚佢影我裸照!!  :smile_o04::smile_o14:    跟住個衰人又忍唔住笑我尋晚係餓羊撲狼> <”. .. 跟住我猛咁話唔係 ..無呀 ... 佢仲繼續笑.( 我情緒已經被佢搞好複雜好無奈又尷尬:smile_19: :smile_24: …)

part5#212

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆