上一頁下一頁
發新話題

水立方分明想同皇室假期死過

收藏  |  訂閱
155  24.3k

水立方有ロ嘢攪好耐啦sap688+800人仔做埋不過啲女唔得囉!

引用:
原帖由 w38 於 2009-6-18 02:22 PM 發表 查看引用來源

水療

好正經 wor

唔信你星期天 搭火車去落馬洲 (一出見到 )

去做一次

女賓 可以磨沙

但男賓 無架 :smile_35:

唔正經 起碼 $1688 或 $1188
間野正氣到呀:smile_34:
健康到呀:smile_40:
但到有頑皮的一小面:smile_30:

引用:
原帖由 netsun889 於 2009-6-18 06:48 PM 發表 查看引用來源
水立方有ロ嘢攪好耐啦sap688+800人仔做埋不過啲女唔得囉!
.......
遲d一街都知水立方唔正經:smile_42:
我的至愛 (水立方)已死:smile_38:

水立方而家縮左水, 飲料冇得任飲啦!! 只得一杯咋!!!! :smile_39:

引用:
原帖由 ddtiou 於 2009-6-19 03:14 AM 發表 查看引用來源
水立方而家縮左水, 飲料冇得任飲啦!! 只得一杯咋!!!! :smile_39:
BLACKLISTED :smile_22:

以後5去啦 :smile_34:

thanks for sharing

thanks your report

引用:
原帖由 ddtiou 於 2009-6-19 03:14 AM 發表 查看引用來源
以前任飲嫁
我一直都係飲一杯:smile_13:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-6-19 03:01 PM 發表 查看引用來源

以前任飲嫁
我一直都係飲一杯:smile_13:
總是任飲尿:smile_30:
妳飲一杯禁小?:smile_41:

引用:
原帖由 w38 於 2009-6-19 11:32 AM 發表 查看引用來源

BLACKLISTED :smile_22:

以後5去啦 :smile_34:
任飲對你好重要:smile_38:
你每次去桑拿飲幾多杯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆