上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 >>第2回

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-12 05:14 PM 發表 查看引用來源

講得好...........:smile_o12:

你退一步....佢就跑前幾步:smile_o03: :smile_o03:  
我做左人老公十幾年啦.........

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-12 05:14 PM 發表 查看引用來源

唔係架...有d女人會覺得男人對佢太好反而覺得好义煩架:smile_35:
我自問對佢唔錯囉...........
係拍拖果時有d唔聽話咁啦

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-12 05:12 PM 發表 查看引用來源
   我就係要你對我又愛又恨:smile_o11:
好易比妳玩死喎.......妳個偷心者....:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-12 05:16 PM 發表 查看引用來源
我自問對佢唔錯囉...........
係拍拖果時有d唔聽話咁啦
咁結婚後呢

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-12 05:17 PM 發表 查看引用來源

好易比妳玩死喎.......妳個偷心者....:smile_o05: :smile_o05:
我仲未偷到:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-12 05:15 PM 發表 查看引用來源

我做左人老公十幾年啦.........
咁大家忍讓下.........做夫妻係咁架啦.......:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-12 05:18 PM 發表 查看引用來源
     咁結婚後呢
未試過喎...........
有左小朋友唔可以亂黎架........

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-12 05:19 PM 發表 查看引用來源
    我仲未偷到:smile_24: :smile_24:
無奶油喎..........我睇個黎.....我個心真係比人偷左喎.....:smile_o05:

仲有妳簽名添

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-12 05:19 PM 發表 查看引用來源

咁大家忍讓下.........做夫妻係咁架啦.......:smile_o06: :smile_o06:
盡量囉.........

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-12 05:20 PM 發表 查看引用來源
未試過喎...........
有左小朋友唔可以亂黎架........
太多引誘嘞..遲d你就知:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆