上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 12)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  33.5k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-4 01:25 PM 發表 查看引用來源
可惜...你有男友未呀~~~:smile_o10:
:smile_o02: :smile_o02: 呢家野..梗係點都話自己有嫁呢

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-4 01:28 PM 發表 查看引用來源

買衫都係好少買:smile_o08: :smile_o08: .....甘我又無其他野追求,,,,,,,,甘用好少囉
小 妹 大把 錢 呀

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-4 01:28 PM 發表 查看引用來源

買衫都係好少買:smile_o08: :smile_o08: .....甘我又無其他野追求,,,,,,,,甘用好少囉
:smile_o03: 女仔係著數啲嘅~出街有男友比哂:smile_o08:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-4 01:27 PM 發表 查看引用來源

我全家叫做得我讀書係好D..我哥讀左3年中一..我呀MA見我難得一個可以升中6..竟然唔讀...咪發爛渣囉:smile_o05:
咁又難怪既,成家人既希望都放落你果度
希望越大失望越大..........

引用:
原帖由 bosco 於 2009-6-4 01:30 PM 發表 查看引用來源

小 妹 大把 錢 呀
:smile_o08: :smile_o08: 我都想...我每個月都比左一大半中央呢..我又唔係搵得多......:smile_o08:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 4/6/2009 13:30 發表 查看引用來源

:smile_o02: :smile_o02: 呢家野..梗係點都話自己有嫁呢
即係無啦~~~~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-4 01:29 PM 發表 查看引用來源

我食嫁:smile_o05:
食煙都可以用咁少錢????

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-4 01:30 PM 發表 查看引用來源
咁請我食飯囉~~~~
BOSS 請 食 好 野 :smile_38:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-4 01:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 但係你個行~~~~~好多X公喎~~~~無可能~~~無:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-4 01:31 PM 發表 查看引用來源

咁又難怪既,成家人既希望都放落你果度
希望越大失望越大..........
我平生無大志呢:smile_o05: :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆