上一頁下一頁
發新話題

11/07 黃江潮會disco party / 8月22日 蒲俠派對威文生日disco party

收藏  |  訂閱
354  13.2k

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2009-6-6 12:00 AM 發表 查看引用來源

麻甩佬我唔岩架......
唔岩你就咪成日睇住我張相打飛機啦!! :smile_o16:

thank for report ......:smile_o07:

引用:
原帖由 dvs303 於 2009-6-9 01:51 PM 發表 查看引用來源

唔岩你就咪成日睇住我張相打飛機啦!! :smile_o16:
係咪我頭像果張呀...:smile_27:

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2009-6-9 09:15 AM 發表 查看引用來源

支持:smile_38: :smile_38:
好耐冇見你發言了..多謝支持:smile_40:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-6-9 04:02 PM 發表 查看引用來源

係咪我頭像果張呀...:smile_27:
哈哈...... ......要插爆佢後欄

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2009-6-9 08:49 PM 發表 查看引用來源

哈哈...... ......要插爆佢後欄
插完仲要口爆:smile_o14:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-6-9 09:39 PM 發表 查看引用來源

插完仲要口爆:smile_o14:
口爆完再插.....:smile_o14:

計續支持四周年先.. ~..

果晚雪人 andrew009~ 到唔到呢 ?

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2009-6-9 10:16 PM 發表 查看引用來源

口爆完再插.....:smile_o14:
插完比第二個插!!!:smile_38:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-6-1 07:25 PM 發表 查看引用來源
咁就搞左4年party喇, 真係好難得..

4年前, 第一次玩d台, 見到有d師兄,搞k團,..心諗不如自己都試下搞disco團(,
可以多d人玩,熱鬧d之餘又可以抵玩d
咁就開始左我既搞手生涯..

以前真係冇咩人搞disco團, 而我 ...
好懷念新地:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆