上一頁下一頁
發新話題

噚晚上了一件中女

收藏  |  訂閱
200  54.6k

我始終覺得小心d好啊..ching...三唔識七...有d野睇唔出架...唔通成塊爛西先唔乃咩...:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 timtim1 於 2009-6-19 05:17 PM 發表 查看引用來源
我始終覺得小心d好啊..ching...三唔識七...有d野睇唔出架...唔通成塊爛西先唔乃咩...:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:
C hing 好有道理,不過有時就係咁,情到濃時都好難忍....................:smile_39:

呢個星期日,我哋班fd又有聚會,又俾我見到佢,我行埋去同佢傾咗幾句,佢好冷淡,睇情況,我同佢都好難會有第二次喇。:smile_39:

引用:
原帖由 ryantsehk 於 2009-5-31 06:08 PM 發表

我第一日識佢,又唔知佢咩料,有啲驚..........
you are right....must becareful

引用:
原帖由 ryantsehk 於 2009-5-31 06:08 PM 發表

我第一日識佢,又唔知佢咩料,有啲驚..........
人地是良家婦女那怕什么?原汁原味嗎

引用:
原帖由 ryantsehk 於 2009-6-22 12:07 PM 發表
呢個星期日,我哋班fd又有聚會,又俾我見到佢,我行埋去同佢傾咗幾句,佢好冷淡,睇情況,我同佢都好難會有第二次喇。:smile_39:
=人地那天是自然需要厲....ching...食到好野了

引用:
原帖由 ryantsehk 於 2009-5-31 08:51 PM 發表 查看引用來源
完咗一次之後,我哋就攬住瞓咗一陣,跟住佢起身去沖涼,咁我當然係跟埋入去啦,呢個時候我就可以好仔細咁欣賞吓佢,以佢嘅年紀算係keep得唔錯,我估佢啱岩40+掛,唔係好肯 ...
:smile_o08: 40歲仲叫中女........
27打後已經係中女...過左3字頭已經係熟女喇.......:smile_o01: :smile_o01:
嚴格黎講佢係呀嬸黎:smile_o11:

回覆 127# 的帖子

徐娘半老,另有一種味道,係細佬女身上找唔到架

引用:
原帖由 hkchocolateball 於 2009-6-25 05:50 AM 發表 查看引用來源
徐娘半老,另有一種味道,係細佬女身上找唔到架
媽媽的味道?:smile_03: :smile_03: :smile_03:
:smile_04: 中男同少男既分別我就知........:smile_46:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 00:04 發表 查看引用來源

媽媽的味道?:smile_03: :smile_03: :smile_03:
:smile_04: 中男同少男既分別我就知........:smile_46:
有咩分別ar???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆