上一頁下一頁
發新話題

女友的好友都有機會食..

收藏  |  訂閱
145  19.8k

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-5-8 12:07 AM 發表 查看引用來源

諗住頂多一兩日先呀:smile_35:...

有呀...呢兩日都係食自己d藥..

小病變大病就唔好啦

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-5-8 12:07 AM 發表 查看引用來源
諗住頂多一兩日先呀:smile_35:...
:smile_13: 咁食住先啦....等一,兩日如果未好就要see doctor la:smile_38:  

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-5-8 12:10 AM 發表 查看引用來源

你次次都激我咖喎:smile_24:.........
佢負責激暈你等我幫你人工呼吸

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-5-8 12:05 AM 發表
:smile_30::smile_30:你已經係la..
:smile_45::smile_43:溫書
努力...唔好冷親呀

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-5-8 12:06 AM 發表 查看引用來源

辣妹...long time no see...miss u ao...
thx.~~~waiwai~~~仲未訓咩

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-5-8 12:10 AM 發表

你次次都激我咖喎:smile_24:.........
唔係ar.....really worry about u,,,你知swine flu 係外國有幾勁ga la..今晚我要幫你祈禱下先得... 等你唔好有事

引用:
原帖由 莉美lame 於 2009-5-8 12:11 AM 發表

:smile_13: 咁食住先啦....等一,兩日如果未好就要see doctor la:smile_38:   
知道喇:smile_24::smile_24::smile_24:

引用:
原帖由 莉美lame 於 2009-5-8 12:13 AM 發表

thx.~~~waiwai~~~仲未訓咩  
就sleep la....呢排慣阻少d 上來..早d sleep..你le.how are u??

引用:
原帖由 lkc0712 於 2009-5-8 12:12 AM 發表

佢負責激暈你等我幫你人工呼吸
哇...咁辛苦晒

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-5-8 12:15 AM 發表 查看引用來源

哇...咁辛苦晒
唔辛苦,我樂意咁做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆