上一頁下一頁
發新話題

徵~20以上網上男朋友

收藏  |  訂閱
646  18.1k

引用:
原帖由 YaIunG 於 2009-5-6 02:30 AM 發表 查看引用來源

15年= ="
恆生囉
我覺得回報好似唔係咁好一個月比一千蚊佢
我當到時33歲果時 有一筆錢 做生意又好 結婚又好 咁ja= =
:p..........

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2009-5-6 02:30 AM 發表 查看引用來源

唉...錢無左唔緊要...最緊係老婆在身邊姐......:smile_30::smile_43:
我好中意你呀~勁口花花~

引用:
原帖由 YaIunG 於 2009-5-6 02:30 AM 發表 查看引用來源

15年= ="
恆生囉
我覺得回報好似唔係咁好一個月比一千蚊佢
我當到時33歲果時 有一筆錢 做生意又好 結婚又好 咁ja= =
信佢9%果行睇就死得人多...:smile_30:
其實15年後你可能覺得唔係多得好多咋....爭在真係迫到你儲錢
到時真係有筆錢去周轉
引用:
原帖由 俊GUY~ 於 2009-5-6 02:30 AM 發表 查看引用來源

yes~做男人腳踏實地好~可靠d:smile_34: :smile_34:
咁做生意要借錢周轉又算唔算腳踏實地:smile_30:

引用:
原帖由 si~ 於 2009-5-6 02:32 AM 發表 查看引用來源

我好中意你呀~勁口花花~
haha..有人得米.關post轉場XDDDD

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-5-6 02:33 AM 發表 查看引用來源

信佢9%果行睇就死得人多...:smile_30:
其實15年後你可能覺得唔係多得好多咋....爭在真係迫到你儲錢
到時真係有筆錢去周轉

咁做生意要借錢周轉又算唔算腳踏實地:smile_30:
大佬..買股票同借錢做生意都係投資
但兩樣性質唔同啵

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-5-6 02:34 AM 發表 查看引用來源

轉場XDDDD :smile_34: :smile_34: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-5-6 02:34 AM 發表 查看引用來源

算啦~佢都唔so我~

我都唔會唔理你地既~傾呢d都幾hapi呀~

轉場-o-???????

引用:
原帖由 俊GUY~ 於 2009-5-6 02:34 AM 發表 查看引用來源

大佬..買股票同借錢做生意都係投資
但兩樣性質唔同啵
一樣有風險
至於大定小係睇你對果樣野既熟悉程度
同人打工都唔代表穩賺...老細都可以走佬等你去"破欠"見

當然要加句廢話....人既一生...意想不到既野隨時發生

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-5-6 02:29 AM 發表 查看引用來源

睇相搵你都得:smile_30:
我冇幫人睇好耐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆