上一頁下一頁
發新話題

COPY手記........30/4-2/5出戰CP...PART 2.....眉絲細眼死纏多情公子!

收藏  |  訂閱
161  7.6k

多情公子在新港酒樓,重有給山東妹奪命追魂CALL,不停CALL 個多小時呀,公子不敢接聽:smile_44: :smile_27:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-5-7 02:50 PM 發表

明買明賣.....跟本不存在咩賒來孽債.....
上去玩感情....會玩死自己....如果係條女自己投入...條女自己死唔比佢死咩??
睇團長報告, 係多情公子出招令到D女女心肝唔nah肺喎,
如果淨係貪佢玉樹臨風, 就梗係D女唔識死, 唔關公子事喇.

引用:
原帖由 fatdennis 於 2009-5-7 03:05 PM 發表 查看引用來源
copy團長的報告真係好生動!!!我覺得真的可以出一本書~~~在書展期間買~~一定好多人買...如果copy團長可以在書展現身..為書簽名~~~必定一紙風行~~
首先多謝仁兄錯愛,真系不敢當!:smile_13:

引用:
原帖由 又扑 於 2009-5-7 03:24 PM 發表 查看引用來源

公子都無乜出招,只不過見佢同女女傾計,都好溫柔體貼下!:smile_13:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-5-7 03:19 PM 發表 查看引用來源
多情公子在新港酒樓,重有給山東妹奪命追魂CALL,不停CALL 個多小時呀,公子不敢接聽:smile_44: :smile_27:
真?

引用:
原帖由 又扑 於 2009-5-7 03:24 PM 發表 查看引用來源

個個上去都出招冧女架啦....唔係以為使幾張毛仔條女就聽晒你話當你老公咁服侍嘛~~~!!:smile_39:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-5-7 03:46 PM 發表 查看引用來源
首先多謝仁兄錯愛,真系不敢當!:smile_13:
唔係呀~~~真係好好睇~~~:smile_35:

由向西"哈"妹...我就一直追開~~~:smile_35: 不過仲未join 到團~

引用:
原帖由 fatdennis 於 2009-5-7 05:32 PM 發表 查看引用來源

唔係呀~~~真係好好睇~~~:smile_35:

由向西"哈"妹...我就一直追開~~~:smile_35: 不過仲未join 到團~
多謝你一路的支持!:smile_30:

碰到真情谁愿拒人千里外
不过这刻怕被热爱
也许痴情全是恼人的意外
刚停住它却又来

心仍然是怕情不永在
不过也许这就是爱
到底痴情全是恼人的意外
怎能预知道未来:smile_44::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 仙女座‧瞬 於 2009-5-7 06:05 PM 發表 查看引用來源

碰到真情谁愿拒人千里外
不过这刻怕被热爱
也许痴情全是恼人的意外
刚停住它却又来

心仍然是怕情不永在
不过也许这就是& ...
唔好睇得咁簡單,可能條女為錢呢!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆