上一頁下一頁
發新話題

15,16/5 開心好玩C P有錢佬團,詳情請看第一頁(第九版)

收藏  |  訂閱
745  19.1k

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-6 01:23 PM 發表 查看引用來源

你得道了...我地成班師兄弟,都老懷安慰...由其我同韓國人, 陪你通頂吹水.......
就二表姐啦....食阿登頭啖湯嘛....hahaha
搶韓國人頭啖湯都唔錯主意:smile_13:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-6 02:18 PM 發表 查看引用來源
搶阿登頭啖湯都唔錯主意:smile_13:
嘩, 你兩個人分粉, 咁嘅嘢都講得出口叫我去做嘅 :smile_29::smile_29:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-6 02:22 PM 發表 查看引用來源

嘩, 你兩個人分粉, 咁嘅嘢都講得出口叫我去做嘅 :smile_29::smile_29:
睇黎條女好得咁bor

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-6 02:18 PM 發表

搶阿登頭啖湯都唔錯主意:smile_13:
原來重爭套沖喜大套餐...." 放棄她....放棄她...."

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-6 02:40 PM 發表 查看引用來源

原來重爭套沖喜大套餐...." 放棄她....放棄她...."
其實邊個係2表姐:smile_13:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-6 02:42 PM 發表 查看引用來源
其實邊個係2表姐:smile_13:
好似應該係大表姐, 你嗰件先至係二表..........

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-6 02:43 PM 發表 查看引用來源

我個件好似大表姐, 我估緊2表姐係未做助理個個:smile_13:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-6 02:45 PM 發表 查看引用來源

我個件好似大表姐, 我估緊2表姐係未做助理個個:smile_13:
引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-6 02:43 PM 發表 查看引用來源

d關系好Q複雜下喎

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-6 02:45 PM 發表 查看引用來源
但係禮拜嗰晚佢兩個都有出現, 坐喺我地台玩, 你嗰個話自己唔係最大, 另外嗰個至係大, 同埋佢好似唔係做 assistant................:smile_13::smile_13:

不過佢就真係我杯茶囉 :smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-6 02:48 PM 發表 查看引用來源
d關系好Q複雜下喎
有幾複雜啫, 咪又係表嚟表去 :smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆