上一頁下一頁
發新話題

30/05 蒲俠天CP DISCO PARTY (預告: 13/06蒲俠派對四周年暫別晚會)

收藏  |  訂閱
175  4.7k

我覺得今晚我地好似去了鴨店.......望前,後,左,右,都係幾條大賓周......

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2009-5-21 12:59 AM 發表 查看引用來源
我覺得今晚我地好似去了鴨店.......望前,後,左,右,都係幾條大賓周......
冇女人幫襯的鴨店......

ps.今晚玩得很開心....

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2009-5-21 12:59 AM 發表 查看引用來源
唔係 WOR!! 我見到有人係度鬥胸大 WOR!!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-5-21 01:32 AM 發表 查看引用來源

冇女人幫襯的鴨店......

ps.今晚玩得很開心....
冇女人幫襯的鴨店...... 哩句最恐怖:smile_29: :smile_29: :smile_29:

Eminem - Relapse 我 UPLOAD 緊!! 接近 100MB 所以大家要等下!!:smile_04:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-5-21 12:30 PM 發表 查看引用來源

唔係 WOR!! 我見到有人係度鬥胸大 WOR!!
你講MTV度果幾個健美小姐嗎....:smile_45:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-5-21 12:31 PM 發表 查看引用來源

冇女人幫襯的鴨店...... 哩句最恐怖:smile_29: :smile_29: :smile_29:
會唔會驚到下次唔黎呀:smile_30:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-5-21 12:47 PM 發表 查看引用來源
Eminem - Relapse 我 UPLOAD 緊!! 接近 100MB 所以大家要等下!!:smile_04:
我偶像M&M終於事隔幾年終於出野喇...等左幾年真係等到我9到長埋.....

琴晚聽左幾首....真係好撚正!!!!!....曲風有D轉變....不過仲型左....

真係好撚開心

你UP完我即刻幫襯你!!!!!

最新大碟 Eminem - Relapse

http://www.sendspace.com/file/nthor5

Password: icecoolio

請下載試聽!!

免責聲明:

◎ 本人所提供的所有資源皆從網上搜集轉載,不承擔任何技術及版權問題。
◎ 下載鏈接僅供寬帶測試研究用途,測試完畢請於下載後24小時內將其刪除。
◎ 請勿製作成任何形式的光碟用以兜售販賣或任何圖謀盈利之行為。
◎ 任何涉及商業盈利目的均不得使用,否則一切後果由下載者承擔。
◎ 本人亦不承擔將本站資源用於盈利和/或非法目的之任何後果和/或法律責任。

請支持正版!!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-5-21 01:13 PM 發表 查看引用來源

你講MTV度果幾個健美小姐嗎....:smile_45:
係 D 鴨無客自己一堆係角落鬥胸大!!!:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆