上一頁下一頁
發新話題

~徵一班鍾意篤波既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
744  6.0k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:36 發表 查看引用來源

咩時間都有, 通常會選星期六或假日囉.......
平時放工夜, 唔敢book啦:smile_35:
星期六,日我咪仲難先出到黎.....好似平日夜晚好d喎:smile_14:

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-5-5 01:36 AM 發表 查看引用來源

我 一個星期 打2日 羽毛球 踢1-2場波咁囉 ....咁你話仲邊有時間去篤波....仲要有腳先得架......
仲要d腳差唔多班先打得開心架:smile_27:   你話係咪好難呢:smile_45:
你而家有羽毛球? 同咩人打???:smile_41:

哈, 高手果然有要求....

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:38 發表 查看引用來源

咦, 講到呢d我就唔識啦喎.....要問賢或小鬼啦...... :smile_46:

我次次去到玩架咋...:smile_35: :smile_35:
乜唔係咁架咩:smile_14: 唔通年代唔同左 有幾他玩法 :smile_41:

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-5-5 01:38 AM 發表 查看引用來源

咁你地個個都應該有番咁上下架啦喎   咁咪等如送死
我咪又係咁上下.......:smile_13:
你都見我打成點架啦:smile_30:

Hello, 我有興趣join埋一齊玩呀!!

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-5-5 01:39 AM 發表 查看引用來源

星期六,日我咪仲難先出到黎.....好似平日夜晚好d喎:smile_14:
我地d腳平日難就呀:smile_13:

你都有打開羽毛球既腳啦.....咁你即是平時都有得玩:smile_38:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:40 發表 查看引用來源

你而家有羽毛球? 同咩人打???:smile_41:

哈, 高手果然有要求....
同我d行家 fd 打囉 .....高就唔高架啦.....不過4個打2個鐘剛剛好囉...太多人有排等呀
我都係玩玩下你知架啦 :smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 Crespo333 於 2009-5-5 01:42 AM 發表
哈佬:smile_38: 你話篤波?

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:24 AM 發表 查看引用來源

佢真係唔敢蒲頭, 定屎左去邊威:smile_22:
一定又去左打波:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 Crespo333 於 2009-5-5 01:42 AM 發表 查看引用來源
hello, 你想玩咩呀?:smile_38:

今日呢度俾我霸左講打羽毛球,:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆