上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第十回

收藏  |  訂閱
746  8.7k

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-5-2 06:03 PM 發表 查看引用來源

幸福會追住你~~~:smile_30: :smile_30:
如果係就啦好
但我想要幸運多D囉:smile_47:
由其係六合彩:smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 fatchichi 於 2009-5-2 06:00 PM 發表 查看引用來源

盤點就唔使,我呢個職位冇ot架,下面個d就有
嘩............你爆大獲...........一訓醒比你嚇死........

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 06:01 PM 發表 查看引用來源

你一日返幾多個鐘呀
上次聽你講你要返全日喎
咁即係冇OT計返比你???:smile_27: :smile_27:
我今個星期有3日返全日,每日返8:30am至9:30pm,ot3個半鐘,全部都係冇錢架
,鬼叫你做大呀。

引用:
原帖由 fatchichi 於 2009-5-2 06:04 PM 發表 查看引用來源

其實以前我都好怕搵唔到男朋友,所以呢幾年既心態係一切隨緣啦,
點知今年就識到佢啦,所以緣份真係由個天決定,你地一定會搵到一個愛你既人架。
其實我好唔鐘意男人同我斤斤計較:smile_22: :smile_22:
或者我以前D男朋友唔好啦...............唔想提同唔想諗:smile_39: :smile_39:
所以到以加都係孤獨小天使............:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-5-2 06:05 PM 發表 查看引用來源

係咁渣:smile_14:  即係你好正常啦:smile_30: :smile_30:
唔好咁張揚話比人知呀:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-5-2 06:06 PM 發表 查看引用來源
嘩............你爆大獲...........一訓醒比你嚇死........
樂樂爸爸..................................:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 fatchichi 於 2009-5-2 06:04 PM 發表 查看引用來源

其實以前我都好怕搵唔到男朋友,所以呢幾年既心態係一切隨緣啦,
點知今年就識到佢啦,所以緣份真係由個天決定,你地一定會搵到一個愛你既人架。
個天唔係俾你...係俾你地呀...弓起哂你地

引用:
原帖由 fatchichi 於 2009-5-2 06:07 PM 發表 查看引用來源

我今個星期有3日返全日,每日返8:30am至9:30pm,ot3個半鐘,全部都係冇錢架
,鬼叫你做大呀。
我仲以為你地OT有錢計......:smile_13:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 06:10 PM 發表 查看引用來源

唔好咁張揚話比人知呀:smile_44: :smile_44:
大部份人都係咁架啦~~~:smile_30: :smile_30:
收左工先係真正既自己..真正既生活:smile_30:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-2 06:10 PM 發表 查看引用來源

樂樂爸爸..................................:smile_45: :smile_45:
小天使.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆