上一頁下一頁
發新話題

CP浪漫花刀之夜..全包團費440人仔6月5,6,12,13日

收藏  |  訂閱
1.5k  47.6k

甘佢米多左個選擇,抑或 ....................:smile_30::smile_30:
引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-4-30 11:34 AM 發表 查看引用來源

我想見下純情男啊.....夾佢去多次啦:smile_04:
聽日你應該會見到我的嘿

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-4-30 11:34 AM 發表 查看引用來源

聽日你應該會見到我的嘿
你都算系純情男一族啦!:smile_30:

團長果個iso2002,應該係iso666先啱,佢係我個fd,佢講錯咗比你聽:smile_15:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-4-30 11:34 發表 查看引用來源

聽日你應該會見到我的嘿
oh...恐怕你要失望啦...阿純情男比佢d公司同事陰咗,已經安排咗d野比佢系依個假期度做

引用:
原帖由 ggbb821 於 2009-4-30 12:30 PM 發表 查看引用來源
團長果個iso2002,應該係iso666先啱,佢係我個fd,佢講錯咗比你聽:smile_15:
已改!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-4-30 12:33 發表 查看引用來源
已改!:smile_30: :smile_30:
Thanks

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-30 10:18 發表 查看引用來源

係純情男未睇清楚啫~~~~經一事長一智~~~佢以後一定知咩係揀女標準啦~~!!
5哥要開講座教吓啲朋友仔

引用:
原帖由 ggbb821 於 2009-4-30 12:33 PM 發表 查看引用來源

oh...恐怕你要失望啦...阿純情男比佢d公司同事陰咗,已經安排咗d野比佢系依個假期度做
唉我好失望....
仲打算結識佢tim....你同佢講<世界因你而精彩>:smile_04: cp性生活等你

飯後一推, 各位c兄玩開心點~~~:smile_30:

push ar push ar!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆