上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異芭蕉

收藏  |  訂閱
750  6.2k

引用:
原帖由 peter. 於 2009-4-26 09:39 AM 發表
唔好聽咁多呀...知冇:smile_35:
知la :smile_35: 最近其實幾怕聽歌...你G la, d 歌無乜幾首係開心既 :smile_35:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-4-26 09:39 AM 發表

里剝佢光豬, 咁咪對方唔開心囉~~
寧教我負天下人 , 莫教天下人負我:smile_40:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-4-26 09:37 AM 發表
早更打咭
mor mor soso~~:smile_30: :smile_30:  時間arm arm好喎, 禾有d肚餓, 里又黎接更, 禾可以閃去煮野食先~~:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-4-26 09:40 AM 發表

係, 我岩岩發現左 e 樣野:smile_40:~ 實在係太好la  
又有人打咭入黎,  里地吹字先~~:smile_30: :smile_30:  禾閃去咬下野~~:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-4-26 09:42 AM 發表

係架~~ 我好少運動, 玩下wii.......都可以伸展下d手手腳腳咁囉~~:smile_35: :smile_35:
但我玩個d只係可以伸展到一隻手 :smile_35:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-4-26 09:40 AM 發表

鬼叫里一排無野, 前幾日又整d醒神野比人睇~~ 係人都怕左啦
我唔咁又有幾多人記得我呢:smile_24:

肚餓:smile_27: , 去食野先

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-4-26 09:42 AM 發表
伯母埋嚟比我 mor mor 先
mor細我個屎人肚腩丫thx~:smile_30:

引用:
原帖由 peter. 於 2009-4-26 09:43 AM 發表
寧教我負天下人 , 莫教天下人負我:smile_40:  
唔水咁大隻字, 我無老花~~:smile_34:  你鍾意人地負里, 咪負里囉~~ 個人喜好:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-4-26 09:43 AM 發表 查看引用來源

mor mor soso~~:smile_30: :smile_30:  時間arm arm好喎, 禾有d肚餓, 里又黎接更, 禾可以閃去煮野食先~~:smile_43: :smile_43:
攬攬 3d 咁你快D返嚟接返我更:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆